121

ервя

преди 6 години

Утр пускам референдум Добруджа да се върне на Румъния. Въпросът е дали ще ни искат румънците.

120

ГАсете фаровете

преди 6 години

Експерти да огледат региони пострадали от Първото пришествие вкл окървавени наскоро..

119

Страшно идва

преди 6 години

Терористи от КАТ принуждават водачите д а увреждат вкл с ХАЛОГЕННИ Скенери земята зверски подава Испания с плач..Има активирани милиони аномалии ..

118

Страшно идва

преди 6 години

Нагли наркомани с а принудили стотици милиони водачи на МПС да увреждат с жестоко вредни скенери повърхноста чак до СЛънцето..АКтивирани са тежко охраняеми зони пострадали от междузвездна инвазия на ония нагли черни масови убиици тн ПЪрво пришествие..ПОдставени на власт с е ползват от масови убиици за внедряване на все по жестоко в редни техники ..НАглите престъпници ползват полицият аза рекет срещу милиони водачи..ПРИнуждават водачите д аувреждат тежко и завинаги земята ни с включеи скенери вк

117

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ СТИГНЕМ И ДО РЕФЕРЕНДУМ В БАВАРИЯ

116

Анонимен

преди 6 години

Не правете аналогия между Каталуния и Кърджали. Това означава, че не познавате причините за днешните събития в Каталуния!

115

Анонимен

преди 6 години

Изпозвай финансови инстументи. Напр. поискай наем.

114

Турчин

преди 6 години

Ми елате си ги вземете земите като са ваши, айде да ви видим поплювковци, елате!

113

Анонимен

преди 6 години

Не само Кърджали, но и България скоро няма да я има. 500 години оцеляха българите при "робството", но за 27 години при партньорството намаляха на половина и са на път да изчезнат. А Турция се развива, става все по силна, увеличава населението си и винаги ще я има.

112

peso

преди 6 години

Жената в къщи иска да делим хола и едната стая, не искала да живее под мое управление. Гласувала и приела такова решениекакво да правя?

111

Анонимен

преди 6 години

До 130:Стига с туй Кърджали, баста! Кърджали е българска земя от стотици години преди да се появят селджуците, и ще си остане такава.Там са избрали да живеят български граждани. Този, който смята, че не е такъв може свободно да отиде в Турция,никой не го спира, проблем йок. Ама земята си остава. В Турция земя бол, еле пък оттатък Босфора. Защото тракийските земи отсам са наши, даже имаме документи за собственост отпреди 1913.

110

do 120

преди 6 години

До АнонименЕдва ли. Във времето на Ер-доган и нестихващата гражданска война кой ще иска да става кръвнина, па макар бил той и етнически т.

109

ТИв

преди 6 години

До АнонименНе говори от мое име , а само от свое !

108

Анонимен

преди 6 години

Следва референдум и в Кърджали

107

с

преди 6 години

128 е прав.Иде време в което всеки село и град ще независим в епохата на банковата система .Преди ни е свързвала кат църква в Европа.Днес това правят банковите преводи .

106

Анонимен

преди 6 години

Напротив - разспокъсаноста е бъдещето. Нарича са анархия - местно самоуправление, независимо от никого. Всеки град, село, област, живеят както си искат. Това е висша форма на свобода - пряка демокрация. Във времето на интернет и глобалната свързаност, това е лесно и възможно. Никой не говори за изолация, а за независимост, това просто е обратното на корпоративно-робската диктатура. Когатонси независим си силен, това не ти пречи да уважаваш другите, да приемаш културата им, или да търгуваш с тях.

105

Анонимен

преди 6 години

До Демократ. Ti si lud za vryzvane.

104

Анонимен

преди 6 години

Осъзнават ли някои държави в рамките на ЕС,че са в същото положение,ако не и по-унизително,от Каталуния,в рамките на Испания?Дали техните проблеми не са още по-дълбоки?Дали и те не са използвани,като донори на природни и човешки ресурси за няколко държави,групирани около Германия,която де факто управлява,така наречения ЕС?Дали не са използвани,като отпадъчни ями,за изхвърляне на отпадъците,генерирани от въпросните страни и че са предназначени за такива "правово", "институциално" и медийно?!

103

Анонимен

преди 6 години

Брей, много интернетбригадисти тука. В крайна сметка както винаги става въпрос за пари.Дали действителната цел не е независимост, а извоюване на данъчните и финансови привилегии, които имат баските, на принципа искай максимума. Да се постигне това с един референдум изглежда по-елегантно от методите на ЕТА в миналото.

102

Анонимен

преди 6 години

ЕВРОНЮЗ-ИСПАНИЯ СЕ ЦЕПИ ПО ШЕВОВЕТЕ ,СЛЕД КАТАЛУНИЯ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ ГОТВЯТ И ОТ СТРАНАТА НА БАСКИТЕ.