8

Селяни и селяндури

преди 6 години

Виждам, че коментиралите по-долу не са и стъпвали в София - отсечката между ул. Кракра и бул. Васил Левски беше пусната преди месец, става въпрос за кръстовището на бул. Васил Левски и бул. Княз Александър Дондуков. За ваше сведение, откакто ремонтираха трамвайните релси вече не се обръща кафето в колата ми като завивам по Кракра и ремонтът е чудесен. Забавили са се с 1,2 дни - голяма работа! Айде ***, плюйте още по новото.

7

Факт

преди 6 години

Колкото повече се протака ремонтът на бул. Дондуков, толкова повече наши средства ще открадне мафията на ГЕРБ. Вероятно ремонтът на Дондуков можеше да бъде извършен за 1-2 седмици, но така няма как да оправдаят милионите, които се крадат.

6

Анонимен

преди 6 години

Номер 4 наполовина е прав - наистина би трябвало превозните средства да се пренасочат да минават извън Центъра на София, а в Центъра да останат само депутатските и министерските мерцедеси, както и колите на живеещите в Центъра, а всички останали, вкл.и велосипедисти и мотористи да заобикалят Центъра на София.Само дето не виждам как ще стане. Велосипедистите прехвърчат по тротоарите в Центъра на София и стана по-опасно да вървиш по тротоара сред велосипеди, отколкото по улицата сред автомобилите

5

Анонимен

преди 6 години

Днес е втори октомври, а кръстовището Дондуков/Васил Левски ще се отвори в срок до 1 октомври!!!!!Некадърници .....

4

Анонимен

преди 6 години

Автомобилите трябва да се изхвърлят от централната част на София. Само да се разрешава на хората, които живеят в центъра да си паркират до домовете. Другото е лудост такъв автомобилен поток всеки ден да преминава точно през центъра на София по жълтите павета и в двете посоки - Люлин - Младост и обратно. В централната зона трябва само да преминава градски транспорт, хората които живеят там и велосипедисти.

3

Валентин

преди 6 години

Само да напомня, че първоначалният срок за пускане на Дондуков беше 10 юли, после 21 юли, после 15 септември, сега ако климатичните условия позволявали - края на октомври. А трамвай 20 все още не върви към центъра. И това на пъпа на София, представете си за какво невежество става въпрос.

2

ТHE Патриот

преди 6 години

каква лапаница е паднала за герберастките скотове само !

1

Есен

преди 6 години

Какви дъждове очаквате през октомври? Това традиционно си е слънчев и топъл месец, хората ходят на плаж...колко месеца не могат да направят отсечката от левски до Кракра? това са има-намя 300 метра...Некадърници...