36

Вълк

преди 2 седмици

Този ви Жоро има толкоз истори в Стара Загора , че ще бъда органичен от лимита на знаци .Агресия ,безкомпромисност, арогантен тип който преследваше и тероризираше хора в продължение на десетелетия безнаказано .Съсипваше цели семейства само защото е имал случка с някой от семейството.Всички трябва да узнаят за зверствата на този човек.

35

Въпрос

преди 1 година

Тез от Индия ли са?

34

Стефано Димитров

преди 5 години

Този човек да не е някакъв роднина на лидера на Атака Волен Сидеров ?

33

Dablin

преди 6 години

Tozi reorgi siderov e DILAR PRODAVASHE BIALO V DABLIN V DISKOTEKA CRISTAL BESHE OHRANA

32

Dablin

преди 6 години

Haha

31

Лео

преди 6 години

А като е от толкова години разведена, защо до онзи ден беше с фамилията на бившия си? И с какво се занимава новия, че поддържат завиден стандарт?

30

Анонимен

преди 6 години

Писна ми да чета коментари че новината била ***. Вие четете такива новини, то иначе има и друго за четене. Ама че сте прости

29

Анонимен

преди 6 години

Има нещо конско отблъскващо в тази жена а и съмнително *** тен?На всичкото отгоре ни учи на МОРАЛ при Гала !!!Но това се харчи в БГ!!!

28

лика прилика

преди 6 години

И двамата са вУци.

27

Луи дьо Фюнес

преди 6 години

Има ли нещо нормално в тази ненормална държава? Стига с ***!?

26

Анонимен

преди 6 години

Ей чи умни млади и красиви! Зеткото до колкото си спомням е физик и преподавател в мутренската гимназия а булката професорка и преподавателка по алгебра в университета за бьрзи смели и срьчни.

25

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави! Не им симпатизирам, но нямам основание и да ги мразя, щото като четох дотук много хейтене, много нещо. Не са добри модели за подражание, както някой се опитва да ни ги натрапва, но това е българското общество, гледай тия дни е ред на Сидеровите младоженци, на Добревските кумове и т.н. и нямаме кой знае какво друго да покажем, като елит и по свтабите на елита - Рени, Азис, Валери винкела в носия и кой ли не.

24

Кирчев

преди 6 години

Г-н Златко Желев, защо ни занимавате с такива хора? Каква новина е това и кого от нормалните ни съграждани би интересувало какво се случва с подобни същества? С какво са Ви интересни те, с какво трябва пък да са интересни на нас, читателите??? Нищо друго важно ли не намерихте в ежедневието, което ни заобикаля, та сте се хванали да ставате хроникьор на дребните престъпници и техните компаньонки???

23

04-уден

преди 6 години

К'ви са тия, бе!? За първи път ги чувам - да не са кандидати за Ким Кардаш или Париц Хилтон!?

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНеее, тоя път Магито няма да оцелее, вярвайте ми! :)

21

Анонимен

преди 6 години

Спокойно. До година-две, Магито ще запее друга песен и как брутално се подвела, ще го плюе една година и старт към следващия.

20

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам тоя младоженец, сигурен съм че може да има общо с ГДБОП само ако е бил задържан за нещо и после пуснат. Чак такива ачик-мутри при тях няма. Иначе случката е нормална - кифла/труженичка с мутра, естествена комбинация. Сега ще им се народят мутренца и ще заживеят харно в жълтата хроника, докато тоя не й откъсне главата окончателно някоя събота. Бива!

19

Анонимен

преди 6 години

платен репортаж

18

Bit

преди 6 години

Местя.

17

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави.Иначе..мило и добре позната родна картинка.Жена, изглеждаща с поне 5 ботокса и още операции, със съмнителен интелект, но за сметка на това със самочувствие...с един брак, кумувал им известен мафиотски бос...в момента се омъжва за момче...с мускули...и също така, добре познат аутфит.Звездите на България.