41

един

преди 6 години

гледайки напоследък коментарите на останалите, започвам да се убеждавам с всеки изминал ден, че мнозинството от българите заслужават да живеят в мизерията, в която са... те са станали отмъстителни, завистливи, лоши един към друг, използвачи, материалисти и т.н., гледайки само личното благосъстояние.. тук имаме един красив момент - създаване на нов живот, жертвайки собствения.. но вас това ви дразни, защото не видяхте тук вашата ценност - егоизма..

40

Коментатор

преди 6 години

След трансплантация на сърце бременността не е е противопоказана. Някои не си е научил урока. Спешните медици твърдят друго, че са превели жената жива, интересни противоречия.

39

Анонимен

преди 6 години

За глупачката са отишли досега стотина хиляди.

38

Анонимен

преди 6 години

В Германия всяка бременна носи задължително в себе си медицинския.си паспорт за БРЕМЕННОСТТА и ако се случи някъде някакво неразположение всеки лекар и болница се ориентират по документите,които съдържат и снимка видеозон,как е възможно жена с трансплантирано сърце да не е под наблюдение в болница още от седмия месец а е оставена да се обяснява сама на всеки случаен медик

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЖената е героиня. Отказала се е от собствения си живот, с трансплантирано сърце, като едва ли са й давали повече от 20 години живот, за да даде нов живот.

36

Коко

преди 6 години

Умряла си е женицата! Бог да я прости! Поне вкъщи си е умряла! Народа вече добре знае, че в България лекарите ако те видят, че си зле те гонят от болницата, вследствие на което най-вероятно е болния да умре в линейката, напът за поредната болница, към която е бил препратен! Народа го е страх от лекарите! Емиграцията на лекари срути здравеопазването в България и 95% oт сегашния мед.персонал на всякакво ниво - лекари, зъболекари (пардон, дентисти!), мед. сестри и фелдшери са една отпадъчна шлака!

35

Анонимен

преди 6 години

Виновни са толepacтите от ЕС.

34

Свой

преди 6 години

Дядо ми лека му пръст казваше в този кратък и труден живот ако не оставиш поне едно дете то това означава ,че си живял напразно и безцелно .Всички материални и други успехи които сме постигнали ако някой освен теб неможе да им се порадва то няма нужда от тях ти ще си отидеш и няма спомен от теб няма нищо . Няма никой даже да спомене името ти .

33

Анонимен

преди 6 години

Анонимното писмото от АГ което публикуваха в Блиц потвърдено ли е? Защото там се разкриват/твърдят други неща!Накратко майката е закарана жива, контактна и разговаряща в АГ Варна. Там е починала следствие кръвоизлив и колосална некомпетентност в болницата. Накрая са извикали линейка да я транспортират другаде, но вече късно.В писмото твърдят, че документите се подправят и официалната позиция на болницата е изопачена да прикрие престъпна некадърност.Разследване журналистическо има ли?

32

SS

преди 6 години

Жената е дарила живот, лека й пръст. Хейтърите да се скрият в мишите си дупки!

31

Анонимен

преди 6 години

Ами следващата да опита раждане в пещера. Още по натурално ще е.Само дето е взела реда на някой, който наистина се е нужаел от това сърце.

30

анонимен

преди 6 години

не сьм предполагала че има толкова безотговорни бьлгари

29

онбашията

преди 6 години

предпочитам да умра млад ама да оставя деца, отколкото на 100 бездетен. и това не е въпрос на вкус, тия с "алтернативния" вкус ще го отнесат в гроба със себе си

28

Анонимен

преди 6 години

това не е въпрос на личен избор, защото в раждането участват двама човека.бебето никой не го пита къде иска да се роди.аман от луди майки !

27

Анонимен

преди 6 години

Случаят май ще се окаже и криминален , вижте в блиц. Докарали са я жива и в съзнание в АГ-то и там са се размотавали и се опитали да я прехвърлят другаде. Сега лъжат че е била вече мъртва и заплашват персонала да лъже...Трябва и прокурор да се намеси май докато не са подправили документите

26

Анонимен

преди 6 години

Не знам, всичко е личен избор. Като се инатиш на мнението на лекаря, какво печелиш и с какво ставаш по-велик. Най-идиотското възприятие у нас е "ние и те лекарите". Това може да е само в ниско цивилизовани общества. Пациента и лекаря не са в различни отбори, както много простаци у нас вменяват.

25

Анонимен

преди 6 години

. Горката не я съдете сигуно и е взела правилното решение според нея но на 22 какъв опит има ,жалко ,че не е споделила можела е да има шанс.

24

така мисля

преди 6 години

Ако е *** не ми пука.България се циг-низира страшно бързо и това е пагубно за българския народ.Това е най огромния ни проблем.Ромското развъждане и свободия ще ни довърши.

23

dris be ge

преди 6 години

spasila se emilata da ne vi gleda typite frozni feisove a sega se navedete i mi produhaite........... smeshni forumni plazmodii

22

Анонимен

преди 6 години

То заради това отношение е така висока раждаемоста в България.