35

Към 32

преди 6 години

И това е след петия ислямски атентат във Великобритания за 2017 г.

34

Анонимен

преди 6 години

В Европа става все по-неудобно да си бял и християнин. До това води самоубийственият християнски култ - да отвориш вратата на палача си и да му измиеш краката. Папата днес сложил гривна като на неидентифицираните мигранти, сега искал и хуманитарни коридори за "бежанци"! Казал им, че никой няма право да ги съди ... Стига вече християнски религиозни щуротии - самоубийствено милосърдие, самоубийствена доброта, ходене по вода и т.н. Водачът на християнския култ се опитва да избие последователите си.

33

citizen

преди 6 години

Незабавно да се организира шествие ,,Не на страха" с плюшени мечета и транспаранти "Refugees Welcome". Народът трябва да се научи на търпимост и да угажда на арабелите и *** с каквото пожелаят. Незабавно да се обвинят българи и румънци да се даИ да се депортират. На тяхно място да се вкарат още арабски касапи.Иначе сериозно - жалко за невинните жертви.

32

мечо

преди 6 години

Любов и мечета.

31

Dim

преди 6 години

Пак ме изстри, а? *** *** 53

30

Анонимен

преди 6 години

Найджъл Фараж след като изкара Великобритания от ЕС с реторика срещу българи и румънци, сега заплашва, че ще прави нова партия, ако ЮКИП се обърне срещу мюсюлманите ...

29

наблюдател

преди 6 години

Франция и Германия вече са бита карта. Тъпо е, че и Канада върви по този път. Пускат арабюги свободно, а нас налагат визи. Само днес имало два атентата в Канада от подобни дупещи се ***. Канада още може да се спаси, ама пуста толерастия.

28

Анонимен

преди 6 години

До 25Единствената атомна бомба, използвана във война е срещу Япония от САЩ. Още не съм разбрал японци да организират атентати и изнасилвания в САЩ ... А Швеция кого бомбардира? Не искат в Източна Европа, защото е бедна, социалните помощи са малки и няма ресурси за опоскване. Когато Западът не се меси, мюсюлманите се чудят къде е милосърдието, когато се избиват помежду си. Когато Западът се намеси, мюсюлманите протестират срещу намесата. С тях няма оправия - винаги ще спорят кой е по-истински.

27

шматка

преди 6 години

До хаха хаааЗащото се целят в сърцето на Европа.Там ефекта е най голям.Петай някой геЙманец дали е чувал за атентата в Бургас

26

Анонимен

преди 6 години

Убитите в Марсилия били жени от които едната младо момиче,едната с прерязано гърло а другата изкормена,егати ужаса и няма край,и няма край иначе източноевропейците са лоши,лоши и визи за тях,и Европа на шест скорости!!Прости гьо..нове!

25

Анонимен

преди 6 години

Скоро гледах документален филм на BBC за "вълците-единаци" ислямски терористи и какви програми за дерадикализация са въвели на Запад. Много ми е интересно да разбера какво е да си едновременно "дерадикализиран" и вярващ мюсюлманин, като знам някои постановки в исляма, корана и хадитите.

24

Анонимен

преди 6 години

Аре стига бе, ислямата си е мирна религия, тоя ги е порязал без да иска

23

Bond

преди 6 години

Дали са го затреляли с куршуми натопени в cвинcкa кръв, за да не може никога да иде при девиците...

22

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквам вълна от изнасилвания от орди християнски мъже на мюсюлманки в Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ, Кувейт и т.н., а саудитският крал и колегите му да призовават за повече толерантност и мюсюлманите да не се поддават на християнофобията. Милосърдието и толерастията са самоубийствени идеи.

21

Анонимен

преди 6 години

Онзи е изпаднал в АМОК, няма проблеми, внасяйте още *** и тарамбуки, всичко е 6.

20

ттт

преди 6 години

Докато не разберат, че причината за насилието е в "мирната" религия ислям, така ще бъде.

19

Меркел и Макрон

преди 6 години

Трябва да проявим повече толерантност.

18

Анонимен

преди 6 години

Макрон и Меркел да подарят по едно плюшено сърце на роднините и всичко е наред.

17

Додо

преди 6 години

Нямам коментар.

16

Анонимен

преди 6 години

Тя (френската полиция) призова жителите на Марсилия да избягват района на жп гара "Сен Шарл".=======================================================Да беше се сетила да ги призове преди това, нали уж всичко е под контрол. Иначе, като стане някакъв атентат, започват едни показни разходки с автомати, да се внуши на масата, че някой ги пази. С тези средства немюсюлманите в Европа са обречени. Необходима е забрана на религиите в ЕС, охрана на границите и мирна депортация на който не иска.