21

Владо

преди 6 години

Шмaтkи заспали, ако не е Испания, някои от тях щяха дя станат световни шампиони на танганайка...

20

Барбарон

преди 6 години

Вие сте страшно глупави човечета. Монако държава ли е? В самостоятелно първенство ли играе отборът? Сигурно имат и национален отбор? Тъпоумници.Това дали Каталуния ще се отдели или не - няма абсолютно никакво отражение върху футболния клуб.

19

Анонимен

преди 6 години

Българите яко се изявяват по форумите в подкрепа на референдума, но все пак като нация сме компетентни, особено по отношение на референдумите! Българите са толкова запалени по демократичните изяви на право на глас, че мълчат като пудkи в собствената си държава, но са компетентни за съдбата и добруването за другите народи! Абе важно е да има разцепление, разпад на ЕС и анархия! Иначе сме в час с нещата ... удри минусите сега!!!

18

До 15

преди 6 години

Е как да няма начин. Нали ако се отдели от Испания, трябва да си играе в собственото каталунско първенство! От какъв зор ще наказават Испания, че не допуска участие на отбор от друга държава в пъреенството си?Значи ако толкова държат на демокрацията и иееята да бъдат поредната микро държава без бъдеще, да приемат и болката от западането на Барса!

17

Анонимен

преди 6 години

Щом и простите футболисти почнаха да ни говорят за демокрация!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Никога смешни джуджета играещи театър в АНГЛИЯ ! Там е само за големия футбол. Тея театрални паляции да си играят в спаниш.

15

Анонимен

преди 6 години

Е как ще играе във Франция бе) Нали че става независими, демек ако иска да играе някъде Барса то това ще е Каталунско първенство, ама първо страната трябва да бъде призната за независима и приета във ФИФА УЕФА и т.н.

14

Анонимен

преди 6 години

До 10 Ха, ха Няма начин Барса да си спретне селско първенство в Каталуния, след като им забранят да играят в испанското п-во. Щото това е намеса на политици в испанското п-во, и Испания и клубовете й, ще бъдат изхвърлени от ФИФА и УЕФА.

13

Анонимен

преди 6 години

Мястото на великия клуб БАРСЕЛОНА е във Висашата лига на Англия, а не в някакво измислено селско испанско първенство, където съдиите непрекъснато подпират Реал Мадрид и гейската им звезда Роналдо.

12

Анонимен

преди 6 години

Футболистите започнаха да разбират и от геополитика. Сигурно ще да са прави, като подкрепят разцепването на Испания..хм...

11

xb

преди 6 години

Да, да....и един мармот увива шоколада в станиол?!? Нещо не сте наред с главите, каква Премиър Лийг, кви 5 лева, каква милиция бе?!? Пълен абсурд, те Шотландските отбори не са в лигата, испански *** ще взимат?!? От какъв зор?! Ми да вземат и индийски отбори, австралийски, африкански....луди ли сте?? Вероятно няма да има такъв вариант, защото шефовете на Премиър Лийг ще си умират от кеф докато Барса бива унижавана и съсипвана, робовладелците са хитри!!

10

Анонимен

преди 6 години

След този референдум Барса няма да е част от Испанското първенство - Уелкъм ту дъ Премиер Лиг :))

9

zx

преди 6 години

Браво на "звездите, пожелавам им ако успеят да отделят Каталуния от Испания-да забранят на скапаните отборчета от баСралона да играят във всякакви турнири! Да си спретнат едно каталонско турнирче с Еспаньол,бАрцелонката и няколко квартални отборчета!! Дано да им се вдигнат тогава и заплатите на "звездите"! А след това да благодарят на ЕС, че с турнирите на УЕФА им осигури прекрасен живот!Кофти е да хапеш кунките, които те хранят! Дано го разберат!Пък Жужин може да ги покани в руското първенство

8

Анонимен

преди 6 години

Футболния отбор Барселона е велик и световно известен само и единственно защото играе в едно от най-силните първенства това на Испания, какво би станало с отбора ако играе в някакво измислено Каталунско първенство ?

7

Анонимен

преди 6 години

Брюкселските тролери са нещо много тихи напоследък. Що така?

6

до 3

преди 6 години

Нали знаеш, че на тебе ще ти разширят халката, ако това стане? :D

5

Анонимен

преди 6 години

Не е срамно , когато е незаконно ! Според законите там, няма право да се правят рефенрдуми за отцепване . Така че държавата просто спазва закона. Останалата част на Испания защо , не е включена в рефенрдума ? Нали искат демократично да гласуват, а гласуват сами ? Малко лицемерно.

4

Тоз май го е*ал коча

преди 6 години

Анонимен преди 9 минути Напред, Каталуния! Напред Фландрия! Напред Бавария! Бутайте евро коч ината!

3

Анонимен

преди 6 години

ей *** да не мислиш че като" бутнат еврокочината'ЩЕ СЕ ПРИСЪДИНЯТ КЪМ СЕВЕРНОАЗИАТСКАТА *** С ГЛАВНО К т.е. ***?????Много ви се иска на червените сду..няци ама няма да го бъде, иначе да си има който си иска независимост!

2

Анонимен

преди 6 години

Браво на звездите на Басра. Достойна позиция. Респект.