34

М40

преди 6 години

Нали се хвалят, че ще "СКОЧАТ" с 3.5%?! Мечтата на Горанов - лека смърт за пенсионера.

33

ivza

преди 6 години

На 800 000 повишихте пенсиите,а на останалите 1 800 000 - какво-среден п.....Стига гавра с българския пенсионер.Защо никой нямя смелост да покаже с анализ тези 800 000 какво образование имат,как са осигуряване и т.н.До кога ще продължаваме да даваме незаслужено пари на този и онзи,за да сме добрата партия-примери колкото искаш.Един Иван Костов е псуван от хиляди български пенсионери,дано ГЕРБ се осъзнае да не попада в същата ситуация.Боже,пази България и нацията.

32

ПЕТРОВА

преди 6 години

ДО 25 КОМЕНТАРА ТИ Е ПОГРЕШЕН. ТОЧНО ТИЯ 3 ГОДИНИ ОТ ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ СА КОИТО ВДИГАТ ОБЩИЯ КОЕФИЦИЕНТ. ТОГАВА ОСИГУРИТЕЛНИЯ ДОХОД ЗА СТРАНАТА Е ПО МАЛЪК ОТ ДОХОДИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ. А СЛЕД 96 ГОДИНА Е ГОЛЯМОТО ПРЕЦАКВАНЕ. В ПОВЕЕЧЕТО СЛУЧАИ КОЕФИЦИЕНТ ПОД ЕДИНИЦА. ВЗЕМИ В МОМЕНТА ДОХОД 500-600 ЛВ СРЕЩУ ОСИГ. ДОХОД ЗА СТРАНАТА 900. КАКЪВ Е КОЕФИЦИЕНТА 0.67. НЕЩО ДА КАЖЕШ ИЛИ САМО СИ ПРАВИШ ВЯТЪР НА УСТАТА И СЕ ОПИТВАШ ДА НИ УБЕДИШ КОЛКО ЛОШО Е БИЛО ПРИ СОЦИАЛИЗМА.

31

Ими

преди 6 години

Нали това ви набиваха в кратуните и опозиция и политолози и обикновени хора преди година. Почнахте да се пързаляте и сменихте плочата.

30

засегнат

преди 6 години

Крайно време е старите пенсии да се актуализират. Сега току що пенсиониран от МВР взима 800 лева, а човек със същия стаж, но пенсиониран преди 15 години взима 470. Жалко е, че много от възрастните няма да доживеят тази индексация.

29

Анонимен

преди 6 години

Май това беше и искането на БСП-увеличение на всички пенсии, пропорционално. И май същите патриоти и другите управляващи ги отрязаха. Сега си разбраха грешката, че губят електорат и правят опит за завой. Сидеров пък разчиташе на русофилите. Гласовете им му стигаха да депутатства доживот. Всеки с номерата си.

28

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах тия доктори от ТЕЛК-овете, дали 400 000 фалшиви решения за инвалидност, ще ги бият ли или ще ги охраняват. А най справедливо (и незаконно разбира се) да им се осигури една минимална пенсия до живот.

27

мизо

преди 6 години

и такааа ....работиш 40 години , не работиш - получаваш една и съща пенсия / или с малка разлика/ извадете на светло сивата икономика / защо мълчите за нея / и кажете кои точно получават минимална пенсия--- *** и тези , които не са работили или имат нищожен трудов стаж.....защо им се дава изобщо пенсия...

26

Анонимен

преди 6 години

Защо западните пенсионери обикалят по света, а нашите ровят по кофите ?!Защото не ги е управлявал Тодор Живков, затова!Защото не са живели под руското робство!

25

Анонимен

преди 6 години

след умопомрачаващото увеличение на пенсиите ГАЛЪП направи анкета колко пенсионери редовно закусват два процента от анккетираните пенсионери одговарят положително 98 процента от тях не могат да преценят

24

по терлици

преди 6 години

Сирене "Елит"-от 5,90 на 7,50!Мерси за пенсията!

23

Анонимен

преди 6 години

Обстановката се промени и за това извадиха торбата с лъжите!

22

101

преди 6 години

Ще стане-цените на много стоки,основно хранителни,се вдигнаха и продължават своя ход!Това е механизмът-т.е. далаверата.Например седалгин нео се вдигна двойно....

21

x

преди 6 години

Ще стане работата ама друг път...

20

Анонимен

преди 6 години

PATRIOTARITE SA LAGZI.300 LV. PENSIA?A POSLE KAZAHA,AMA NIE SAMO SE SHEGUVAHME.

19

НЕЕЕЕ..

преди 6 години

КАРАКАЧАНОВ ЛЪЖЕ НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ......

18

Анонимен

преди 6 години

Работили през комунизма за малки заплати, плащали малки вноски - сега имат малки пенсийки... нормално е!Това е завещанието на бай Тошо и комунизЪма- бедните хора.За онова време все ви е мъчно, нали ;)А западните пенсионети са с големи пенсии - нормално е, не са живели в комунизЪма, работили са много и сега живеят добре.

17

Лесно е

преди 6 години

До СПЕШНОКойто е създал деца, но не работи, нито има собствени средства, с които да се издържа - в трудов лагер, за да плаща издръжката им!

16

Анонимен

преди 6 години

Тати обеща да ми купи колело, ама друг път!

15

иван

преди 6 години

Лъже,мамка му