42

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ И ЗА НЕЗАВИСИМ И СВОБОДЕН КЮРДИСТАН ЩЕ Е СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ!!!

41

Анонимен

преди 6 години

До 6 Верно е ! Откакто затвориха предприятията в цяла България и станахме "бели роби" на шопските беневрегчии ни храните с нашия труд неблагодарници софийски! Заслужавате действително София да бъде изолирана от всякъде и след седмица ще почнете да ни целувате .... .

40

Ако испанците

преди 6 години

окървавят референдума, ефектът ше е сигурна независимост на Каталуня

39

Анонимен

преди 6 години

До 10 Това което невнасят в бюджета софийските бабички хазайки е в милиони повече за столичните си курници!

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Дали човек е селянин или гражданин по рождение не го избира сам, но да е "***" роден на жълтите павета т.е. *** е въпрос на личен избор и липса на сиво вещество!

37

Киров

преди 6 години

Вярно е, че не всичко е жито и домати, но тоя 1 милион "селяни" плащат наеми, данъци и работят , за да са добре такива пишман граждани като теб! Ако софийските *** небяха разсипали цяла България никой нямаше и на екскурзия да иска да дойде в " големото село".

36

БеГеТо

преди 6 години

А на българина го задушават, *** той пак си седи бе, нямало стимул за промяна!!

35

кротко

преди 6 години

Вижте тежко увреждани от черни масови убиици жители в очите..Подобни увреждания имат стотици хиляди деца в БЪлгария тероризирани с нагло вредни камери в училищата..

34

Анонимен

преди 6 години

Не знам, къде сте родени на дундуков или в АГ. Ама аграрните карат А8 и С-класи :) Вие ходите на работа с Метрото.

33

Анонимен

преди 6 години

Другари не се карайте ами време е да си сменим столицата.Какво ще кажете за Пловдив или Търново все градове които са красиви и са били столици някога.Ама никъде не е казано че най-големия град трябва да е столица.Пример е Турция там най-големия град е Истанбул, но Анкара е столица. Аз съм бил в София това е един град без красота и ще ме извинявате.Щях да оглушея от непрекъснатия шум на колите а земята се тресе от трамваите.Там това явно хората си го харесват,но имаме и хубави градове.

32

Берлин

преди 6 години

Аз съм роден в Първа градска и съм отраснал в идеалния център. А вие сте aграри.

31

Анонимен

преди 6 години

До 30Утайка ти говориш за отцепване на сф от България :) Аз само те подкрепих , а ти напълни нежните *** :) Нали си голям мъжкар ..айде давайте ..То само с приказки нестава . Охлюви.

30

до 29

преди 6 години

***, връщай трактора и кибрита, бъди независим от цивилизацията - ори с рало и пали огън с кремък

29

Анонимен

преди 6 години

До 24Разговора за СФ го започна "гражданин" на София . Т.е. *** . Никой не е длъжен на столицата с нищо. Никой не е подписвал да и служи. Там живеят същите хора, като на всякъде в БГ. Че даже на моменти по зле. С развален Български , грозни обноски , надменни физиономии. В повечето случаи комични хора, които работят за 700лв обаче се имат за нещо по-умно :) Това е картинката в БГ.

28

Анонимен

преди 6 години

Повече шамари трябва за каталунските селяни, довчера ядоха мадридски хляб, днес ще ядат пердах

27

No pasaran

преди 6 години

Мадридската полиция извади палките и започна да млати мирните гласоподаватели в Sarria de Ter и в Sant Julia de Ramis. Полицаите налитат предимно на жени и ги скубят за косите (има снимки в немските СМИ). Каталунците отговарят с антифашисткия лозунг No pasaran!

26

Луи Пастьор

преди 6 години

Селяни, защо продадохте нивите на бабите си за панелка в София, що не си налягате парцалите на село, да си мякате на воля и да си пиете млЕко директно от вимето на кравата

25

до номер 21

преди 6 години

А не е ли време да се помисли как да се създадат по-добри условия на живот в страната, така че хората да имат работни места и достойно заплащане в градовете си и да не е нужно да се местят в София? За съжаление обаче това не е приоритет на късогледите и безхаберни политици. Погледнете как изглежда по-голямата част от Северна България - обезлюдена и безперспективна, нима тя не е част от България и не заслужава да се полагат грижи за нея?

24

Анонимен

преди 6 години

Статията беше за Каталуния,ама пусти комплекси за малоценност у селяка.Пак софиянци са му виновни.

23

Анонимен

преди 6 години

Селяните си мислят,че всичко е жито,царевица и домати.те видите ли хранели софиянци.В София работят и живеят около 1 милион селяни,така че кой кого храни не е ясно.Не всичко уважаеми селяни е земеделие и животновъдство.Погледнете в търговската мрежа от къде са картофите,доматите,чушките,краставиците,прасковите, месото и рибата.90% внос.Вие какво точно произвеждате,че не се сещам.Е да туризъм.Банско и морето.И пак половин България е в Гърция на море.А и повечето от вас са в чужбина.