12

Анонимен

преди 6 години

РЕЖИМЪТ В МАДРИД ДЕЙСТВА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ. НУЛЕВА ДЕМОКРАЦИЯ.ЯВНОИ КАСТИЛЦИТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКАТ ДА ИЗПУСНАТ КОКОШКАТА, КОЯТО ИМ СНАСЯ ЗЛАТНИ ЯЙЦА.

11

Бг

преди 6 години

Хак да ви е, ТАРИКАТИ, Сърбите като поискаха да не се признава Косово първи испанците се развикаха, че се нарушавали принципите на демокрация.АЙде сега с ваще камъни по вашата глава - нарушават се принципите на демокрация.ЗАЩО НЕ ДАДЕТЕ СВОБОДА НА ЕДИН ДРЕВЕН НАРОД КОИТО ИСКАТ ПО ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН СВОЙТА СВОБОДА.ЗА БАСКИТЕ МОЖЕ, ЗА КАТАЛУНЦИТЕ НЕ. ЗАЩО.ЗАЩОТО ЕТА НЕ СПРЯ ВЪОРЪЖЕНАТА БОРБА, А НААААРИТА ЗДРАВО ИСПАНЦИТЕ. ПОКАЗАХА ИМ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ.АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ "ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ"

10

Наивен

преди 6 години

Като чета новините, оставам с убеждението че Каталуния е провинция в Северна Корея. Абе Испания не беше ли европейска държава? Че май беше член на Европейския съюз. А пък там са демократ до демократ. Или съм наистина НАИВЕН?

9

Adolf Eichmann

преди 6 години

Сепаратистите да внимават. Можем да отворим курорти като Треблинка за по малко от 48 часа и да ги изпратим на вечно почивка....

8

Андрешко

преди 6 години

Правителството може да сметне референдума за незаконен,но нетрябва да бъде използвана сила,защото могат да получат същия отговор и да стане гражданска война. Това ли е демокрацията на Испания,да не могат хората свободно да изкажат своето мнение?

7

Наблюдател

преди 6 години

Дано успеят каталунците! Те са най- напредничавата, богата и прогресивна част от Испания. А това че им затварят секциите и им конфискуват бюлетините показва какъв страх ги тресе властите в Мадрид.

6

Анонимен

преди 6 години

Ще има !!!И хора ще дойдат да гласуват и ще обсъждат и цигари ще пушат и каталунците ще заглеждат задниците на по засуканите каталунки

5

АХАХАХА ФАКТ!

преди 6 години

До До Фактне ти се разбира кво говориш отиди при специалист!

4

Анонимен

преди 6 години

Машината за производство на фейк нюз на Дедо Зоршош и брюкселските зелки Джънкер и перверзника Дол, дето бъркаше под полата на Юрданка Фъндева,не спира да бълват хибридни опори срещу Каталуня. Но един ден Каталуня ще бъде свободна.

3

До Факт

преди 6 години

ryp6eтчийке СМЕШНО СИ!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Тук работата е храни куче да те лае

1

Анонимен

преди 6 години

Свобода за КатоЛунците ЕС и Испания да им изплатят репарации задето ги експлоатираха толкова време.