37

Helleborus

преди 6 години

Всичко се либерализира, но не и образованието в България. С тоя контрол толкова. В един свободен пазар на образователни продукти, тази книжка нито щеше да изглежда така тъпо, нито щеше да има грешки. В България единствените конкурентни учебници са тези по английски език, но които не са писани с българско участие. И са на свободни конкурентни школи, но и самостоятелни автори. Нито са писали по поръчка, нито са искали одобрение от някое министерство, пишат,печатат и продават, защото са качествени.

36

Някой

преди 6 години

До oneЩото си ***, баце. Затуй ти е трудно. Направо да направят тъпотата задължителна и тогава вдичките бабуини ще сте щастливи, нали?

35

Някой

преди 6 години

Тия ще да са от карловските села - там и в самияТ град пълният член е задължителен. Абсолютно във всички случаи се употребява.

34

one

преди 6 години

офф крайно време е с този пълен непълен член да се опростина мен лично все още ми е трудно да преценяват правилото.все пак и езикът може да се развива и правилата му.

33

Внимателно

преди 6 години

Иначе грешките помагат з а откриване на наркотизирани и обсебени от масови убиици в различни спец служби вкл англо и руско говорящи..Обсебените при специфични грешки крещят нагло и набеждават авторите на подадени навреме доклади ..През 2014 година пристигна колега от МОсква който бе пси препрограмиран д а ругае всички ХОХОЛИ.. Целта на англо говорящи терористи бе да окупират цялата УКрайна /открили много ценни суровини/. на руски колегата бе неадекватен минахме на БЪлгарски и го излекувахме..

32

проблеми с мафията

преди 6 години

Полицейската мафия/разпространява СПИН и наркотици прави показни кървави широко рекламирани атентати с цел внедряване на все по жестоко вредни терористични съоръжения вкл в лични документи ,телефони,телевизори,автомобили за стотици милиарди живи долари/се опитва да контролира ОН лаин всичко писано вкл от важни експерти.Често текста с е контролира от наркомани или от обсебени от масови убиици.Облъчвани през екрана правят правописни грешки често ЦЕЛ - да се обевят за НЕГРАМОТНИ..

31

Анонимен

преди 6 години

ИЗДАТЕЛСТВОТО Е "АНУБИС-БУЛВЕСТ"А дале книжката не е проверявана и от някой "експерт" в МОН !?

30

УЧЕБНИЦИТЕ СА ВИНОВН

преди 6 години

Много са сладки репортерки, които гледат умно и задават въпроси от рода на:НА КОЙ казахте... ОТ КОЙ взехте...вместо НА КОГО и ОТ КОГО.

29

Анонимен

преди 6 години

АМИ ТОЙ ТЕХНИЧЕСКИЯТ РЕДАКТОР МОЖЕ ДА Е ПРОМЕРИЛ ИЗДАНИЕТО, АМА И НЕГОВИТЕ ЗНАНИЯ ПО ГРАМАТИКА ДА НЕ СА НА НИВО.То така се започва - от детската градина - чак до журналистическия факултет. Все ги мъчи този пълен член, все не могат да научат къде се слага.

28

Истински загрижен

преди 6 години

"Правописна грешка в помагало за деца... по български език"МАЙ И СПИСВАЩИТЕ ТУК "ПУБЛИКАЦИИ" СА УЧИЛИ ОТ ТОВА ПОМАГАЛО, БИДЕЙКИ "ПУБЛИКАЦИИТЕ" ИМ СА ОБИЛНО ОСЕЯНИ С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ!

27

Анонимен

преди 6 години

А това издателство име няма ли? А кой е авторът? Егати и журналята, които са на нивото на *** *** от Нова телевизия! И какъв технически редактор - издателствата пускат вече текстове както са написани. На всичкото отгоре - помагало за 2-3 годишни деца. Те ли ще го четат? МОН-ски инициативи по проект. Да живееш в Простландия, каква орис!

26

Моряк и половина

преди 6 години

Ха, ами техническия редактор, защо взема пари?! И аз искам такава работа хем нищо да не правя, хем заплатка и то едва ли е 500 лв

25

Анонимен

преди 6 години

Грешката е на площад "Народно събрание" там където е било едно време шведския катун! Къде е БХК да осъди този нечовешки акт че са изгонили шведските братя за да построят парламента ????

24

Анонимен

преди 6 години

Във всички учебници има грешки, всякакви грешки...Един учебник по всеки предмет, това е правилното и разумното. Лакомията и тъпотата са затрили много народи. Дойде и нашият ред.

23

Анонимен

преди 6 години

"Ама какво е това "1. група"? Първа група ли означава? Откога са въведени такива означения с точкувания?"От 2002 г. - в правописния речник.

22

Анонимен

преди 6 години

Koмунистически животни, долни плъхове, паразитиращи на гърба на децата. Гадна застаряваща ***.

21

Анонимен

преди 6 години

До Тиневека да споменем, това, че поколението, което първо започна с радка пиратка, бе расло в дълбините на великия комунизъм ... ако имаха толкова силни морални устои ... Какво им се случи ?

20

Анонимен

преди 6 години

"....пише Нова телевизия" - телевизията, в която всички бъркат пълен и кратък член, а за бройната форма на одушевени да не говорим изобщо...

19

Анонимен

преди 6 години

Васке, ако тръгна да изброявам правописните грешки в този сайт само за последната една седмица, няма да спя тая нощ. Оня ден една твоя колежка беше написала "пристъпният" в заглавието на статията. Така че хайде по-полека с критиките за правопис, вие вече сте се доказали като тотално неграмотни.

18

Анонимен

преди 6 години

От къдя на къдя!