5

ДО 3

преди 6 години

Култура в България има,но има и такива илитерати като теб.Навсякъде по света ги има .Те не са виновни,просто природата се е подиграла с тях.А когато някой е действително т.ъ.п,това няма как да му бъде обяснено.

4

Анонимен

преди 6 години

Добре, че не е автомобилна катастрофа, а е изкуство.

3

Анонимен

преди 6 години

Култура в България ... АХХАхахахАХАХахахахахахАаХаХО не, не мале... не не мога ХХАХАхАхахаХахахаа, ох ... чакай, чакйа,... Да пия една водичка, да се успокоя .... ....Така, пих водичка и се успокоих, ама това продалжава да е също толкова нелепо :)Ай лек ден, и по тихо с Малина и Сашо Роман, че не мога да се наспя !

2

Анонимен

преди 6 години

Между ул."Солунска" и ул."Денкоглу" има шест преки - ул."Ангел Кънчев", ул."Христо Белчев", бул."Витоша", ул."Цар Асен", ул."Княз Борис", ул."Цар Самуил".Коя от тях е станала изложбена зала днес?

1

Нл.П

преди 6 години

Ейййййй, мен що не *** поканихте ва? Аз художник, в Европата у Парииииж живея.... как може тъй? Не ва и срам,гиди мискини такива... :) Ама и кви стенописи въртяяяя,малииии голям пропуск, ша знаити! Един скоро ми го затриха от една църква ама те злобари там, не разбират от високо Парижко изкуство! Хайде със здрави