158

Анонимен

преди 6 години

132 Дори и да поръчаш такси от летището, помпичките пак работят. Висш чиновник на ЕС показа квитанцията по Новините. Не е лукс да си чиновник в ЕС и да ползваш такси, проблемът е че лъжат. Ясно е, че можеш да ползваш метро за 1.60. Освен това хората няма как да знаят да си поръчат такси от вътре, излизаш каращи бавно таксита, качваш се и нали си чужденец имаш пари значи.

157

Марешки

преди 6 години

Ех, какъв късмет ще имам ако дойде тази агенция по лекарстватав България !Ще имам възможността да "облепя" цялата и сграда с напечатани от мен листовки с цените на горивата продаващи сена моята бензиностанция в столицата !

156

...

преди 6 години

В европейската столица, където билета в гр. транспорт се валидира чрез...продупчване и киселото мляко се разрежда с вода... шок и ужас!

155

...

преди 6 години

Ами и аз бих напуснал ако ме накарат да се преместя от Лондон в София...детето ми да ходи на училище в София, и жена ми да си търси работа в София. Егати ужасното предложение!

154

Анонимен

преди 6 години

Няма да получи никаква агенция,нито за лекарства, нито за нещодруго. Съвсем ясно им се казваза корупцията, която изкуствено се поддържа за да може разбойническатапартия герб да властва и да крадеедновременно.

153

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисоф трябва по-бързо да хвърли оставката - колкото повечесе размотава толкова по-зле за негои за обществото. За националното сипредателство ще отговаря в съд.Благодарение на него Турция се сдобис Турски поток, а България загубиЮжен поток. Това го каза съвсем яснои Путин. Вашият скъп премиер на заплатаот българския бюджет работи за турскитенационални интереси.

152

анонимен59

преди 6 години

просто всички ние по отделно... и като народ.. сме си смотани.Няма за какво да плюете,ама то гърците,после турците,после руснаците,сега пък американците....еииииййй... ами то :НА КАЛПАВАТА РАКЕТА И КОСМОСЪТ И Е КРИВ...

151

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът след като се изчистиот няколкото си основни грешки в теорията и практиката и се оптимизира е бъдещата система на света. Какво мислятбългарските свалигащници и брюкселскитезаспали чиновници не играе никаква роля.

150

Анонимен

преди 6 години

На Боко му взеха паричкитре из под носа ;)-Не може европейски пари да се харчат в България. Освен ако не са на кредит с лихва ;)Ще му уври главата, че трябваше да пусне Южен Поток И Белене, ама ще е късно.

149

Анонимен

преди 6 години

Еми да бяха пратили 1 тон суджук на европейците ,можеше и да стане работата ама... на

148

Анонимен

преди 6 години

Ами кой ще си направи труда да ги напише тези подробности . По-лесно е да чоплиш семки в работно време и да коментираш кой какво направил във Вип Брадър ,естествено срещу не малко пари

147

Анонимен

преди 6 години

Хубавеа работа ,ама българска. Цялата ни работа такава

146

муспи

преди 6 години

Прочетох и статията, за да не изоставам. Прави впечетление многократното повтаряне на - европейски учереждения, европейски служители, европейски агенции, - сякаш те не са еврейска колония като нас!

145

муспи

преди 6 години

България поздравява всички евреи с празника Льок Киппур! Льок льок лилильок, льок лилильок ...!

144

Анонимен

преди 6 години

На България може да бъде поверена единствено комисията по премахването на санкциите срещу Русия. Имаме предостатъчно специалисти за тази комисия.

143

Miko

преди 6 години

Бая неща са забравили да напишат :)))охх майкоо Българиооо ....Няма да стане по шмекерската не го ли разБрахте!!

142

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно. От статията ясно проличава интелектуалната немощ на правителството.Липсата на съответна подготовка води до крещяща некомпетентност на "калинките" на Боко, а оттук - и качеството на предложението. И както винаги, всичко се прави в последния момент. Мисля, че в Европейската Комисия ПЪРВО са се изсмяли на офертата, и чак СЛЕД ТОВА са написали сериозен анализ.

141

Стига бе!

преди 6 години

Преподавателите от Американския Университет в Благоевград, не се оплакват от ДИСКРИМИНАЦИЯ! Тия от ЕМА, много нежни! Това не може да е причината.

140

Анонимен

преди 6 години

Сгaн и нищо повече ...

139

@

преди 6 години

Тук отвличат хора. Плащат се откупи в стотици хиляди евро.Това също може да "вдъхнови" евро бюрократ.Е, в замяна лично участват в щаба по отвличане в дома на премиера б.б.Преди да платят.Нищо няма да преместят тук. Суджук експертите са лъснали в Брюксел като прани *** в Столипиново..