97

Анонимен

преди 6 години

До Нико Майдан в москва Веднага

96

Анонимен

преди 6 години

До AdamКосово е признато от 103 държави русофилче умно!

95

До Йов

преди 6 години

Да не забравяме, че Югославия беше един аналог на СеСеСерето, проектирана от същите стратези, а след като СеСеСерето изпадна в несъстоятелност, нямаше как да не го последва и по-малката му сестра Югославия, в която Велико-сръбския шовинизъм беше главна движеща сила ... !!!

94

йов

преди 6 години

До ФактАко питаш мен духът беше пуснат още с югославия:)

93

Adam

преди 6 години

а за косово не мълчаха лицемерите:)

92

BG-Гражданин

преди 6 години

Европа открай време е притегателна точка за хората от цял свят, които бягат от престъпни режими за да намерят в нея свобода, защита на човешкото си достойнство и просперитет. Точно затова този красив символ е трън в очите на всякакви самозабравили се диктатори, религиозни и военни режими които са причина за мигрантските потоци към страните от ЕС. В този аспект Европа няма как да не е тревожна докато по света се срещат лидери, като Ким Чен Ун, Ердоган, Асад, путин, Мадуро и други подобни

91

Анонимен

преди 6 години

А ако каталунците намерят, къде да живеят, извън Испания ? Евреите са доказали, че един народ е представляван от хората си, не от парче земя.

90

Анонимен

преди 6 години

Европа - тревожна, мълчалива. Забравихте да добавите и лицемерна (както винаги). Европа я вълнуват само интересите й, не идеали. Впрочем какво е Европа?

89

Анонимен

преди 6 години

Целта на ЕС не е справедливост и демокрация, а централизация на властта. Още ли не сте го разбрали това, драги ми смехурковци? За Англия се отцепи? За какво ги боли от това? Ясно като бял ден - губят контрол, губят власт. Губят пари ;)Защото в крайна сметка всичко е за пари и власт. Маркс беше казал: пари - стока - пари. Не е така. ЕС е: 1) пари - власт - пари 2) власт - пари - власт. 1) е пътя на капитала. 2) е пътя на администратора. ЕС е администрация и капитал - обединена върховна власт.

88

Анонимен

преди 6 години

Пишат тука една категория демократични "интелекти", дето всеки, мислещ различно от тях, е или болшевик, или комунист, или незнам какъв. Драги необразовани нещастници, свиквайте с идеята, че има и хора реалисти на тая земя. Свиквайте, че има хора с повече мозък от вас и с умението да го използват по - добре от вас. По - добре информирани и с умението да анализиратъ информация по - добре от вас. Свиквайте с идеята, че сте необразовани промити гладкомозътчни деца на евродемокрацията.

87

Анонимен

преди 6 години

За България ЕС не е път на развитие, а начин, по който развитието и да бъде задържано. За 30 години демокрация сме мръднали с 2 пръста от дъното. Остават ни още няколко километра до средното европейско ниво, но няма кой да ни пусне там, защото ако отидем ще сме конкуренти на шевчетата. А това за тях е неприемливо. Вече е очевадно какво чака бедната татковина. Свиквайте.

86

Анонимен

преди 6 години

Ситуациите в Африка и Азия се дължат основно на ЕС. Ако не се бяха включили в операциите ефекта нямаше да е толкова зле. Толкова незрели и нехуманни управленчески решения от глобален характер както евроадминистрацията не знам някой друг да е взимал някога. Всяко едно действие им е точно противоположното на мърдост, авангардност и демократичност. А за отношението им към жителите на източна европа няма изобщо да споменавам, че е болна тема...

85

Анонимен

преди 6 години

Нямам идея как да опиша ситуацията, освен като адско еврокъсогледство. За да изкярят някой лев разбомбиха Азия и Северна Африка. Подпомогнаха създаването на локални групи, които се опитаха да водят собствена независима политика и бяха обявени за терористи и ислямисти. А предшествениците им, понеже бяха обявени за зли хора, са неприемливи за партньори. Потдържа се хаос в тези региони с цел да се източват и да не се развиват. Приемат се "мигранти" от мъжки пол с военен опит... Много са зле тея...

84

Емко

преди 6 години

Турция и баските просто забрави. Не ми се впуска в анализ. По вероятно Италия да се разцепи на север и юг или ква беше... Лотарингия. Има вероятност Одеска област и Южна Осетия.

83

Нико

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ И ВЪВ ВАРНА ВЕДНАГА

82

Факт

преди 6 години

ЕС тотално си е объркал приоритетите!Вместо да акцентира върху единството,икономиката и борбата с ислямското нашествие,тая организация набляга на централизацията на властта в Брюксел и проамериканския слугинаж!Налагането на решения неприемливи за някои държави ги отблъсква и внася разнобой!ЕС би трябвало да се обедини около няколко основни идеи,а да остави членовете си самостоятелни в нещата от местно значение.Примерно,ако някоя държава не желае да приема мигранти,какво пречи това на ЕС???

81

Убедих се!

преди 6 години

Ако не бяха навремето братска Русия сега ни референдуми ни бунтове нямаше да ни даде отцепване, отделяне от Турция! Щом 40 милиона кюрди и 8 милиона каталунци в центъра на еврапа - на демокрацията и нямат шанс! Камо ли за нас омразните българи! Щяхме да си останем към турция ЗАВИНАГИ! Да живее милата братска РУСИЯ! АМИН!

80

до 123

преди 6 години

А за тая в Русия какво да кажем. Там е уникална.

79

Анонимен

преди 6 години

Не може вечно да мътиш водата в Европа.

78

Анонимен

преди 6 години

Испанците за пореден път доказаха че нищо не се е променило от времето на фашистка Франко.Свободен и независимост за насилствено присъединените Каталуня и Баския.