4

20580

преди 6 години

До АнонименНищо не ти пречи да си поръчваш от всяка точка на планетата. Ако установиш нередности с български сайтове, не си премлъчава - сигнализирай агенцията за защита на потребителите. с вощи усилия ще влезем в ритъма на света.

3

Анонимен

преди 6 години

Специално в българските сайтове, големи *** са почнали да се продават напоследък. На снимките изглежда хубаво, намалено, голяма далавера, а като го пипнеш разбираш как не си струва и половината от цената. Да не говорим и как тези куриери допълнително натоварват градския трафик през целия ден за да носят пакетчета за по 15 лева от единия до другия край на града. И колко найлон се хаби само за да се опаковат тези пратки.

2

52923

преди 6 години

Най-малко тобрите ще поддържат формата ми. най-много да ми създадат пробреми с раменете и ключиците. Човчеството ввърви напред и пазаруването по интернет е изключителна придобивка, защото не се губи време по магазините. В София непрекъснато затварят и отварят на друго място. Невъзможно да си намериш СВОЯ магазин. Продавачките са толкова невежи, че ти домъчнява от *** "да ви помогна с нещо?" Не могат да се изразяват на правилен български и ломотят неразибраемо.

1

Анонимен

преди 6 години

Някой да е чувал за правилно хранене и спортуване ? Ако си мислите, че 100 метра екстра разходка днес са ви собено полезни, имам лоша новина за вас...