22

точка

преди 6 години

Толерастията и отмяната на смъртното наказание водят до това на всеки "луд" да минава номера.Този трябва да бъде обесен на площада на града в който е заловен.

21

АНОНИМНО

преди 6 години

Следващият път даже ще се подготвят и така ще го направят, че няма и да си личи, че бурканчето е отваряно, ще имат време даже да го направят чистак ново.

20

Анонимна

преди 6 години

Ако в България съдят подобен ***, който по всичко личи, че е луд, ще го обявят за невменяем и готово, ще си го освободят. Лудници у нас вече почти няма, няма сграден фонд, няма и с какво да ги хранят. *** е идеята да се разгласява , защото това няма да е последният случай. Не знам Германия изобщо дали осъзнава пред какви проблеми започва да се изправя-луди, емигранти и т.н. Явно не е толкова розово положението там. Ако човек си намери тук мястото, също става за живеене, сигурна съм.

19

Анонимен

преди 6 години

"югозападния грат Тюбинген" ГРАТ??? Абе, ДНЕС, първокласници ли ви пишат статиите, бе?

18

Анонимен

преди 6 години

И сега като почне едно мащабно заразяване от ИДИЛ ... "КАКЪВ ЖИВОТ ПРЕДВИЖДАМ САМО"

17

777

преди 6 години

Да му зазат кашите да ги изяде!

16

:(

преди 6 години

Дадоха идея на другите луди и на гостите на Меркел. Въпрос на време е да стане белята. Германците са наистина ***.

15

Анонимен

преди 6 години

Гиоляма НЕМСКА ГРЕШКА КОЯТО ЩЕ ИМА СТРАШНИ ПОСЛЕДИЦИ! Въобще не трябваше да дават подробности как е тровил храната трябваше просто да кажат че е крадец и го търси полицията. Вместо да ги трепят с автобуси и автомобили ислямистите вече ще ги тровят. Само че те няма да се обадят за откуп и да предупреждават а ще се наслаждават на новините по медиите колко народ са натровили!.

14

Анонимен

преди 6 години

Вършат простотии, защото няма смъртно наказание!

13

Анонимен

преди 6 години

искал да бъде съден в Несебърският съд и съдия Майска

12

месара

преди 6 години

са ако се окаже че е българин.........

11

Анонимен

преди 6 години

Ако някой е решил нещо винаги ще го постигне в някаква форма. Щом на Абаджията му набутаха фуроземид в ороцетама, какво остава за храни.

10

възмутен

преди 6 години

Ако този изнудвач беше действал в България и го бяха заловили, щяха да го пуснат или ще бъде под домашен арест за да може лесно да избяга. За съжаление такава е действителността на територия България. Престъпниците вече са я превърнали в собствена държава.

9

Късно

преди 6 години

След като медийте толкова подробно и с толкова старание описаха метода на отравяне, тоя и да са го хванали кел файда.. На лудите вече им е светнала лапичката какво да правят за в бъдеще...

8

До до 1

преди 6 години

Незнам дали е конспирация, но е факт че хората направиха затъмнение на случая докато минат изборите! Дали нямаше да повлияе в полза на Мути тази новина ако я бяха обявили когато се е случило една седмица преди изборите?

7

Gogo

преди 6 години

Това е гражданско общество. Полицията работи заедно с хората да задържат такива безумни. Евала

6

Анонимен

преди 6 години

ако беше у нас, нямаше да хване никой полицията, тя може да пази само държавниците

5

до 1

преди 6 години

Само конспирации са ви в главите, смешници.

4

до: COPY-PASTE

преди 6 години

Какво ти германско издание Билд , ти всичkо буква по буква си копирала Текста от БТВ , но в Билд пише че е 55 годишен а не 50 годишен , като копираш/крадеш това се получава накрая

3

бг

преди 6 години

Преди години бях Германия и някакъв психопат уби човек за да му открадне колата.Всеки ден денонощно през час му показваха снимката по телевизията и призоваваха гражданите да го разпознаят и предадат. На третия ден го хванаха.Нямат грешка германската полиция.