48

Helleborus

преди 6 години

Колкото до яслите и детските градини, родителите сами ще решат какви да ги направят и дали да ги ползват, когато осъзнаят, че държавата трябва да служи на тях, а не те на нея. Родителите ще осигурят децата си както решат и вярват, че е добре за тях. Обществото ни е толкова свикнало на началници, че не осъзнава, че демократичната държава не е субект, който да слушат, а технология, която те самите създават, за да им служи. Страхът пред държавата е неуместен. А камерата е едни допълнителни очи.

47

Helleborus

преди 6 години

За какви обсебвания говориш, защо плашиш хората. Не съществува техника, която да внушава мисли и няма да съществува, това си го правят демоните. То си се случва от край време и всеки може да потвърди, че през ума му минават всякакви мисли. Но също така е вярно, че има една вътрешна стая в човека, която остава защитена, там е твоята свободна воля. Няма технология, която да я накърни, небесна или земна и дори обсебените не са обсебени докрай и напълно. Единствено ти решаваш по кой път да хванеш.

46

Тренират обсебвания

преди 6 години

Масови убиици ползват нова техника з а обемно проникващо обсебване на деца.НАбелязани жертви с е обсебват с цел неадекватно поведение.В белене козар в момента разказа как са обсебили момчета заедно с неговия син и ги принудили да влезат в училище "васил ЛЕвски" .Неговия син е много важен прероден..Сега е в затвора..

45

ПАзете децата

преди 6 години

Педофили облъчват обемно малки момчета с цел пасивни гейове .Вижда се специфично обемно обсебващо поле около групи момчета на видима възраст от първи до пети клас.Облъчените се следят обемно проникващо с цел искривяване на съзнанието ..Ползват лични телефони декодирани в училищата от англо говорящи педофили позлващи видео техниката без знанието на престъпниците от София.

44

затворете и яслите

преди 6 години

Педофили пробват рязко усилване на либидото на млади момичета .Облъчените с новия програмен продукт са видимо заблеяни и закачат мъже по улиците.Внушава им с е че е време за женене.Имат специфични увреждания на лимфната очистка с цел СПИН активни увреждания.Видео наблюдението е ЗАБРАНЕНО От чл.32 и чл.29 от Основния ЗАКОН.

43

Затворете училищата

преди 6 години

Майки спрете децата от училища и детски градини е призива на БЪлгария от 14 септември.Педофили и масови убиици вече увредиха над един милион деца чрез нарочно инсталирани камери в училищата.Стотици хиляди са увредени с раково облъчване .Засега няма лечение на тежките увреждания причинени с нагло престъпна ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА видео техника.Техниката подържа СПИН вкл AIDS 2016.Ползва се за озверяване на *** в телата на жертвите.

42

Анонимен

преди 6 години

това с делегираните бюджета си е голяма далавера - ако си директор и си в добри отношения със счетоводителя можеш да си купиш джип,да издържаш две любовници и да си мислиш,че можаш да командваш всички -и в училище,и извън него.Чудя се ДАНС що не ги проверяват-сега е момента като се търсят тези деца.Що крадени пари ще излязат наяве!!!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Пък колко школски директори си хапах кокалчетата на пръстите дали няма да им излязат далаверите с ученици,уж записани в тяхното училище,а реално пребиваващи в Германия.Пребиваващи казах,щото там не ходят на училище - само по фитнес зали и турскоговорещи дискотеки като "Рейна " например

40

АНОНИМЕН

преди 6 години

Зорлем гюзулик олмаз ! На сила хубост не става! Никакви помощи, хрантутниците на б.б. са свикнали да съществуват, а не да живеят. Вижте как ги посрещат във Франция, пък и другаде с багери и обратен билет.

39

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До мангоМНОГО СИ ЗЛЕ ----ВСИЧКИ ВИЖДАТ ЧЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА ИМАШЕ ---БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И РЕД----А КАЖИ НЕЩО КОЕТО Е В РЕД СЕГА

38

Анонимен

преди 6 години

Това ,че не ни подкрепят другите институции е ясно още от създаването на социални грижи, защита на детето - синекурни служби , от 16 деца едно беше в България , с баба си , другите с родителите си в чужбина, най- фрапиращо беше ,че семейство с вила за около 250-300 хил. , значи с добри доходи , българи , чието дете би трябвало да е 2-ри клас на най-доброто училище в града - в западаща Англия, как се правят избори при положение ,че 50души не са тук от малък район , ами от другите райони??

37

До Истината

преди 6 години

Прав си.Колко пъти видяхме в репортажите тържествуващите, подигравателни физиономии на 14-15-годишни майки и на тъстове и свекъри на 12-13-годишни булки и младоженци? Репортерките с драматичен тон ги питат защо са допуснали това, те отговарят "Е така" или "Ами каквото кажат младите, това ще стане!" Много добре съзнават, че сме изнудени да ги издържаме и не одобряваме това, но им е кеф да се издевават, знаейки, че санкции няма да има!Затова - спиране на помощите и закон срещу безделничеството!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако искат да намерят липсващите деца ще им трябва интерпол. 90% от липсващите деца от години живеят и учат в чужбина.

35

истината

преди 6 години

Има ли деца българчета, които не искат да ходят на училище? Е, може би това са рядкост и заради възможност. НО ромите, докато им се плаща на сметка детски и помощи и ръчкат картата в банкомата, няма да искат да ходят на училище. Да ромчетата са БАНКОМАТЧЕТА! И щом няма закон, който да осъди за изнасилване бащите направили деца на малките ромки, така ще е! Законът им защитава традицията! Затова те ще се увеличават, а децата в училище ще намаляват! Така че и танкове даизпратите в махалата все тая

34

Анонимен

преди 6 години

това просто е смешно

33

Helleborus

преди 6 години

Образованието никога не се е правило с комерсиална цел, още навремето много успешни хора не са били учени. Пари могат да се изкарват и без висше. Образованието е свързано с израстването на личността, то е съдържало философия за живота и към него са прибягвали винаги и само по убеждение хора, готови да посветят години от живота си на подобно непрактично в очите на останалите занимание. Затова не е възможно да се пречупи насила човек, да му се внуши любознателност. Но да работят трябва всички!

32

Helleborus

преди 6 години

Колкото до ци,ганите, няма смисъл да ги лъжат. Образованието не им гарантира работа. Днес има безработни висшисти от елитни професии. А други висшисти, като учителите и лекарите вземат смешни пари. Каквито ци,ганите могат да изкарат с техните си дейности, които извършват. Не казвам, че образованието не е ценност за мен, точно обратното. Но аз не се образовам с цел да изкарам висока заплата, а защото съм Човек, но няма връзка между образование и заплата. А *** искат точно и конкретно пари!!

31

Helleborus

преди 6 години

Държавата позволи училищата да провеждат индивидуално обучение, но не позволи това да става по решение на родителите, както е по света. А по решение на комисия отново. Освен това, не написаха учебници за това самообучение. Защото то не може да става по сегашните учебници, които изискват учител. Така че държавата половинчато и свидливо е разрешила нуждата на обществото да излезе извън тяхната услуга. И родителите в крайна сметка си купуват образование от чужбина, няма как това да бъде забранено.

30

48525

преди 6 години

Социалните работници не ги търсете за такива акции. те са заети да уреждат симулантите и да отказват на гражданите с истински пробрлеми. Защо ли?

29

Helleborus

преди 6 години

Образованието по света е продукт, който се купува, не си длъжен да учиш в точно определено училище. Затова цялата агресия по отношения на семействата извън услугата на МОН е недопустима, докато те не разграничат публично и в документите си родителите, които дават по-добра услуга от тази на МОН от родителите, които не дават никаква. Защото тези две групи хора са диаметрално противоположни като ценности, говорим за най-отговорните и умни и най-безотговорните и прости в един кюп. Не е справедливо.