11

(не)случаен минувач

преди 6 години

Я да ги видим сега Патриотите - за този политически подарък към Турция да принудят бат (раз)Бойко да уволни министъра на здравеопазването, като преди това го застави той да уволни директорите на всички болници отказали лечението. Ако ли не - бойкот до нови избори...

10

С една дума

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ

9

Анонимен

преди 6 години

В България ВИНОВНИ НЯМА !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Този взрив на мини като боеприпаси не се ли случи в един ден на размисъл пред избори,как пък тъй се получи,не можаха ли тези боеприпаси през друг ден да гръмнат,нали бе почивен ден за размишляване,но както казват луд умора няма,тъй та и мините луди взели,че се избухнали или взривили се пред очакване на другия ден.

7

Пейчо

преди 6 години

безхаберие, корупция, липса на съдебна власт, некадърност на всички нива.

6

Анонимен

преди 6 години

Завряният зет трябва да бъде разследван за подаряването на предприятия на колхозници, които един лев не са инвестирали от както са ги взели. Стругарят Банев беше култов, като заяви ще киселината е била в Полимери и затова сега държавата трябва да плаща! Естествено има някои добри примери от приватизацията, но те са единици!

5

Анонимен

преди 6 години

От 11 години живеят в Германия, и искама да ви кажа, понеже ви виждам, че повечето не сте излизали на Запад, че в Германия такова нещо не може да се случи.

4

Анонимен

преди 6 години

2009 година ... една изложба в Брюксел ... познайте от три пъти какво беше нарисувано на картината...

3

Анонимен

преди 6 години

държавата ни за нищо не става вече, да я закриваме

2

Анонимен

преди 6 години

В Германия за дни залавят престъпници, у нас не само, че ги пускат, но често се случва и да заловят жертвите им. Да си припомним гербаджията, който уби бащата, а сина отиде в затвора, защото не вярва, че дете е виновно за трагедията.

1

Евроатлантик

преди 6 години

Това е наследството от 45 годишното комунистическо управление. Младите твърде малко знаят за комунистическата диктатура, в училище трябва да се учи за фалитите на България по време на комунистическата диктатура когато беше съсипано родното здравеопазване, икономиката, образованието, за да знаят още от малки децата колко добре живеем днес, и че ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България!