7

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен6след определена възраст ти е все едно дали е вържин или не е. важното е да върже.

6

Анонимен

преди 6 години

В зехтина дето го купувате в магазините няма нищо вържин.

5

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

и без мазно, пак става ;)

4

Анонимен

преди 6 години

Така и така пърженото не е от най-полезните храни, защо допълнително да му се променя вкуса със шантави мазнини за да е уж по-невредно.Пържи си в двойнорафинирано олийце, а който обича в мас и се наслаждавай истински на храната. Това, че било по-полезно не означава вкусно.

3

Анонимен

преди 6 години

Отново измишльотини, Екстра върджин като мине през тигана си става най-обикновен зехтин, а кокосовото масло отдавна е отречено като канцерогенно и вредно.

2

Анонимен

преди 6 години

ДО 1. Това не се отнася за простолюдието а за баровците! Зехтина е скъп също и тиквеното масло! Така че маай мас и пръжки ако имаш че и това стана дефицит!

1

Анонимен

преди 6 години

А ОТДЕК ПАРИ ЗА ЗЕХТИН?