32

Ку-ку

преди 6 години

До АнонименНе, бе. Трябва да дадат поръчката на Който трябва. Моля да му напишете името?

31

Спаси Себе си

преди 6 години

Идеали? Бошлаф

30

Скъсай София

преди 6 години

До *** si ti То е ясно, че една такава организация трябва да получава финансиране. Вярно ли е, че са много близки до съветника Борис Цветков, Николов и пр

29

Анонимен

преди 6 години

Преди 10години Тиквата взе властта с МАНТРАТА "Батко и Братко", СПОМНЯТЕ ЛИ СИ???Едва ли. Бълга*рака е като пенсионер с деменция. А сега "Батко и Братко" са като Ангели на фона на хайдуците Бойко и Фандутка.

28

Анонимен

преди 6 години

Направо съм изумена от случилото се преди 2 години в горен Лозенец. Топлофикация смениха тръбите си, разкопаха целия квартал и положиха нов асфалт и нови тротоарни плочки, които въпреки хилядите коли след това още са почти здрави! Рядко има напукана, но има тонове масло вече върху тях. Фирмата изпълнител е за пример, за разлика от общината. Да се радваш ли, да плачеш ли...

27

еди кой си

преди 6 години

Под "некачествен ремонт" разбирам такъв, от който мине поне една година и след това проличи, че е бил такъв. Този на Шипченски проход си е чиста подигравка с тези, които го плащаме и то на цени, каквито дори в Германия не плащат. Още една солидна сума разпределена между общинарите и фирмата изпълнител (която може би вече не съществува в регистрите)

26

pedal si ti

преди 6 години

До Spasi Sofia pedaliдобре че има такива хора, че да могат малко да порежат соц. фирми като Пътища и Поражения! И утре като те пратят да замазваш неразбориите, гледай да свършиш поне 1 нещо като хората - ясно е че не си свикнал така.

25

Йордечка Фандупкова

преди 6 години

Чудесно е, много ми харесва. Гарантирано от ГЕРБ.

24

Spasi Sofia pedali

преди 6 години

Спаси София са дежурната групичка на бившия кмет Мафиански. Интернет *** на заплата, които не правят нищо друго освен да плюят и храчат в интернет. Не им искаме мнението за всяко нещо в София!

23

Анонимен

преди 6 години

пак са си оставили ръчичките за пореден път!

22

Анонимен

преди 6 години

Докосне ли я ръката прокажена българска, или ще е кьопаво, или ще е кьораво!Затова единствено децата на българите са хубави, защото не трябва да си ползват ръцете като ги правят!

21

художника

преди 6 години

Тия "Пътища и съоръжения" да ги прекръстят на "Пътища и поражения" !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Дриим тиим. Данчето, Суджука, Цецо ушите и Делянчо.

19

Анонимен

преди 6 години

Скоро и това няма да има! Герберите видяха, че на народа не му пука за схемите им и ще стават все по-нагли. В близко бъдеще ще обявяват само, че започват ремонт и ще прибират парата без да правят нищо. Пътя при Владая за Перник уж го почнаха преди 10 дни, но нищо не се прави. Ще резнат лентата на някой светофар и готово с ремонта.

18

Анонимен

преди 6 години

ПИТАЙТЕ ФАНДЪКОВА!

17

Схелде

преди 6 години

Кво ревете? Като харесвате Герб така ще е. БСП щяха да крадат повече. Пълна промяна. Ама с такъв заспал народ ще минат стотина години до промените.

16

Бойко

преди 6 години

Дреме ми на суджука дали електората е доволен.

15

Анонимен

преди 6 години

Ние сме по-зле от Индия бе, баси падението

14

Анонимен

преди 6 години

А мазниците в българската журналистика, когато интервюират Фандъкова, вместо да й зададат въпросите за некачествените ремонти, я питат за всички възможни глупости, само и само да избегнат истински важните теми.

13

Анонимен

преди 6 години

Така е - Кумгей, СУджукгейт, Мутрогейт, Престъпно досиегейт.. Няма край.