10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Сайтът има секция за коментари, за тове огромно съжаление. А и кърджали е дупка, за която само заминават помощи. Кърджали не е носи нищо добро. Мен ако питаш, трябваше да сме спрели всякаква държавна подкрепа, да затворим всички институции, та да поизмарта от глад хората. След 3-4 години, ще тодем, ще разкараме телата и ще иградим градът на ново :)

9

Анонимен

преди 6 години

Много правилно го каза един по-долу: демокрация по европейски. Въобще какво е демокрация? Може ли народът да избира, като го управляват група продажници и прикрити диктатори на власт?

8

Анонимен

преди 6 години

А сега САЩ ще бомардират ли телевизията в Мадрид както направиха в Белград?

7

redordead

преди 6 години

Реално, ако каталунци и баски - двете най-богати провинции - се отделят, столицата ще тъне в мизерия.

6

Анонимен

преди 6 години

До 4Тоя сайт, не е твой дръж си нелепата забележка за кухнята у вас. Времето за България, ще дойде заради такива като теб, които се радват на Крим и Каталуня ..А скоро и на Кърджали. Левации.

5

Анонимен

преди 6 години

До БългаринА ако разрешим на народа, да реши, дали да има данъци, ддс, катаджии и парламент, може би, народът ще каже не. Ще ги махнем, но това, коеот ще последва, не вярвам, да ти се хареса.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Това не е твоята държава, това не са твоите хора, така че си пази мнението си,за когато този проблем дойде и в България.А колкото до цели и половини държави, да след ВСВ малко му загубихме темпото, но както гледам, се върщат времената на отцепвания и локализирани конфликти в Европа.

3

Българин

преди 6 години

Европейската демокрация в действие. Народът има право на глас ама само по някои въпроси, които му се разрешат.

2

Анонимен

преди 6 години

Браво. Държавата трябва да е цяло. Всички сепаратисти трябва да търкат затворите. Опитват се да вземат големия пай, когото всичко е уредено и върви.

1

Анонимен

преди 6 години

Страх лозе пазе. Брекзитът беше ярък пример за това.