10

Ред на Крива Река

преди 6 години

Браво! Нова година и Крива река, че ми писна от таратайки без катализатори!В цял свят паркирането е ПРИВИЛЕГИЯ, а не право.Да ползваш нещо и да не плащаш е национален спорт.Сбогом Андрешковци!!!То не бяха градинки, то не бяха тротоари, то не беше на пешеходни пътеки...То не е по две редици на завой!Само където не паркирате в ке*нефите ни...

9

още един недоволен

преди 6 години

В Лозенец местата за платено паркиране са два пъти по-малко от автомобилите, за които са издадени разрешителни и стикери. В тесните улички колчетата по тротоарите са монтирани в средата, за да възпрепятстват детски и инвалидни колички. Пълно безумие.

8

123

преди 6 години

Тея кога ще поискат и такса за частните гаражи!?

7

Брат Вурст

преди 6 години

По-здрави на всички гласували за Фандъкова.

6

Уууу,

преди 6 години

Нека ви е. Аз при бай Тошо/ царство му небесно/ си построих малка къща с гараж. Не плащам луди пари за паркинг. Имам си дворче и си хапвам домашни плодове и зеленчуци.Вие яжте доматите с коренищата.Радвайте се на капитализма и демокрацията и плащайте за всичко. Нали това искате? Някога и аз плюех Живков. Сега разбирам колко стана лошо без него.Ще му паля свещици за прошка.

5

72286

преди 6 години

По улиците и преди паркираха коли. така еч нови парко места няма . Вместа да хабят пари за рисунки и стикери, да покрият Перловската и Слатинската река и да ги направят пракинги. Сега само разнасят смрад и миазми. Алеите и дърветата да си останат, подчертавам го заради кухоглавите в общината. Става дума за покирване на каналите. Това ще бъдат реални нови парко места - при това стотици. С еднопосочното се разбърква движението и поради дългото обикаляне колите отделят повече изгорели газове.

4

Фандъкова

преди 6 години

Здравейте как сте днес? Вие сами пожелахте да се плаща! Да ви е удобно и честито. Обещавам да се случи и в Младост и Дружба и Ст град и София.

3

Анонимен

преди 6 години

ААА НЕ! А такса въздух такса тротоар такса селянин кога? Нещо много се бавите! От кога ги чакаме и все не влизат в сила?!

2

Анонимен

преди 6 години

Скоро цяла София ще е платена зона, а паричките ни ще потъват в джобовете на мафията. Ненаядоха се тези от ГЕРБ.

1

фандъкова

преди 6 години

Ура! Ще падат парички!