17

В моя автомобил

преди 6 години

''Ако чистачките на вашия автомобил са на повече от 10 000 км''-За чистачките не знам,но седалките са на 195000 км!

16

Младока

преди 6 години

Тъпанарите от Dnes.bg копират от ауто билд!!

15

Трол Горянин

преди 6 години

Скънете две по 20лв с книжката и " смело и безотговорно" , като ви спрат ще ми благодарите за съвета.

14

Анонимен

преди 6 години

Оня ден преди Омуртаг се беше попиляло едно БМВ, КАТ-аджиите стояха ,гледаха го като голям камък и нито един от пресъстващите не носеше жилетка, да не говорим, че единствено насрещноидващите сигнализираха да намалиш скоростта, от страна на кат -нищо.

13

Анонимен

преди 6 години

За първи път виждам някой да обвързва чистачките с пробега на колата...

12

Само за Юнаци!

преди 6 години

Зимата при мощен снеговалеж (късен вечерен час) паля бензинояда, който същевременно е и снегоход, подгряваме мотора на место... след което започва снежната приказка... Газ в завоя, бием втора на прекъсвач,, колата тръгва настрани и с контра движение на волана балансираме докато излезем от завоя. насочваме се към един от паркингите на голяма търговска верига... а там е малък снежен празник на автомобилните фенове - било то с осакатени коли на предно, полу-драпащи такива със задно или с 4х4!

11

Иван

преди 6 години

Фарове за мъгла? А кой ще ми плаща подкупа на дебелия КАТ-аджия после, като ме спре и каже "Ще се глобяваме, фаровете за мъгла са само при намалена видимост"?

10

До 9

преди 6 години

Да, и акумулатора трябва да им е напълно в ред през зимата.

9

Анонимен

преди 6 години

Нищо не пише за гумите. Първо трябва да си сложат нормални зимни гуми, а понеже съветите са за начинаещи шофьори, значи да си сложат добри зимни гуми.

8

Законът казва

преди 6 години

ЗДвПЧл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра....Това за съвета използвайте фаровете за мъгла.

7

seriously

преди 6 години

Просто карайте по-бавно и мислете. ВСИЧКИ!

6

Бай Ганьо Съветник

преди 6 години

1 - Сложете ксионови ли, ксенонво си светлини, квит бяха - Всичко виждате, ама другия не вижда.2- Задължайте гумите с малко ножче, че да им е дълбок грайфера. Не че помага, ама не могат да ви глобят от скат.3 - Сложете газова уредба в газовата уредба. Така ще гори по-малко.4 - Регистрирайте колата в Перник и Бургас - Софиянците ще ги е страх от вас.5 - Дънете яко Тигре-Тигре, да ви мислят за мутра.

5

Зуйо

преди 6 години

До *** БГречи им баце, ба ги у тарикатете!

4

Цецо

преди 6 години

До rUDI 2Предполагам, че се шегуваш, пишейки това?!? :) Сериозно казано, според мен съветите са доста полезни, не само за начинаещите...

3

Ганьо БГ

преди 6 години

Он че ми каже на мена!!Язека съм най-пекан шафьор!!

2

rUDI

преди 6 години

Най-добрият съвет за начинаещи шофьори през есента:ОСТАВЕТЕ КОЛАТА В КЪЩИ И ПОЛЗВАЙТЕ ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ!

1

Анонимен

преди 6 години

Това никой шофьор няма да го прочете, защото още от момента от който му дадат книжката, българския шофьор се мисли за най-великия, най-можещия и най-знаещия.