80

Ели Уорд

преди 6 години

На чужд гръб, и сто тояги са малко.

79

Истински случай

преди 6 години

Полякиня попада сред индианци. Вождът я взема за жена. В резултат не само децата й от него, но и цялото индианско племе научават полски език. Тя се връща заедно със сина си в Полша малко преди ll световна война и остават там. Синът й става известен полски писател.

78

Мнение

преди 6 години

Май Митко Цонев беше най свестният от фамилията. Бог да го прости.

77

клюкарка

преди 6 години

Красивата говорителка(Ани Цонева) не блести с кой знае какъв акъл, така че дъщеря и по това се е метнала на майка си. Но стига с клюките!

76

Анонимен

преди 6 години

Анахид Тачева не е ли баба И на това дете.

75

Някой

преди 6 години

Най-жалкото е, че българските майки не учат децата си на български език, когато са в чужбина. Човек никога не знае какво ще му се случи. Да пожелаем на Теодора да се оправи, а роднините, които не са малко! да се погрижат за детето!

74

Бизнеспарко

преди 6 години

Нз какво,що, *** при нас ВИНАГИ търсят с италиански език, е верно, натопорчено е, *** ще.взима минимум 1.5 нето лева без бонуси..

73

БАЙ МИЛЕ

преди 6 години

НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСТОЯННО......МНОГО НЕОБМИСЛЕНА ПОСТЪПКА....ДАНО ПО-СКОРО СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА....69830

72

ХО-ХО

преди 6 години

Пикай повече, да има за всички!

71

ХО-ХО

преди 6 години

Пикай повече, да има за всички!

70

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Една типична евроатлантическа история ...Един разбит живот вследствие на преследването на евроатлантическата мечта ...Живот на Запад, кабарета, джаз-маз .. и една камара деца-нещастници от различни мъже ...Накрая мечтата завършва или със свръхдоза и морга, или с шепа хапчета и "Пирогов" ...Да ви пикая на евроатлантизма и фалшивите ценности !Онзи "бедният" и скромен живот при социализма беше 1 000 пъти по-смислен и по-стойностен. Факт !

69

Иван Станимиров

преди 6 години

Как да нямат живи роднини в България!? На брата на Коста Цонев, Васил Цонев, дъщерята - журналистката Ирина Цонева си е абсолютно ок! Как да няма при кого на отиде момченцето!?

68

Анонимен

преди 6 години

До ШибиРибиSad but True

67

Пепи

преди 6 години

Наистина е жалко, че български родители не позволяват на децата си да научат родният им език.

66

Анонимен

преди 6 години

Всъщото време неграмотни малцинства живеят във ведомствени апартаменти с колкото е възможно кредити, на лизинг каквото може да се вземе естествено не се изплаща нищо, от комисия по дескриминация ли е по интеграция по някой лев, от социялните по някои лев, ток, вода парно на аванта, естествено кой плаща здравни осигуровки никой в спешните кабинети на аванта, каквото си наберат си е за тях, а и по селата и градовете има възрастни хора що да не ги пооберат, ако пък гиизмамят да им вземат апартамент

65

Така е

преди 6 години

До риторично 56 Жена на 50 ама мерака си остава , като при даскала любител на циг..ки дупета.

64

Пенсионер

преди 6 години

Най ме впечатли, че детето не знае и дума български.Защо ли ?

63

Селяни

преди 6 години

За хапове се говори в кръчмата, иначе им думат хапчета.

62

СатаНАТО

преди 6 години

Не знам колко закъсал трябва да си, за да ти припламне от подобна особа. В едни по-добри времена кофата, парцала и камшика господаря и щяха да и излекуват сичката депресия.

61

Анонимен

преди 6 години

Да се върне заради някакъв мъж е прекалено лековато, инфантилно за жена на 50 години.-----Да родиш две деца от различни мъже и да нямаш баща за ни едно от тях не е ли инфантилно? Проста к-чка, която се е фиксирала върху оплитане на мъже, явно е възпитана с идеята, че е свръхчаровна и неустоима.