10

Анонимен

преди 5 години

Олигархичните патриоти искат дивеча да бъде избит до крак, и не само дивата ***, за да може техните спонсори олигарсите да принуждават ловците да ходят на лов в стопанствата на същите тези олигарси и да им пълнят гушите. За първи път от ГЕРБ да направят нещо умно. Обаче сега същата тая шайка отново се опитва да пробута лобистката си поправка и да издавят ловните кучета сърнетата и еленчетата послед лято, само """"патриотите"""" и техните олигархоизбиратели да са добре...

9

Баааси,

преди 6 години

Народът чака решаване на проблемите му,тия решават проблемите на глиганите.Всичката Мара втасала.... Няма ли най- после да падне бом...ба върху тия,бе?

8

Анонимен

преди 6 години

От тия в парламента по-чумав дивеч нема.

7

Прах в очите

преди 6 години

Вместо да се занимават да те в от от с истинските проблеми на хората те пьк се преструват на ушким че вьршат работа! На тая чума пьк наскоро и дадоха пари за свадба.

6

Анонимен

преди 6 години

ТОААААААААА НЕ Е ЛИ В МЕДЕН МЕСЕЦ??????????? НЕ КЬО ДА ГО ГЛЬОДАМ

5

Анонимен

преди 6 години

НФСБ - национален фронт за спасение на баце.

4

Анонимен

преди 6 години

глиганите пазят границата най-добре, тия ще ги отстрелват ударно. поне да закачат главите препарирани по оградата, че да я прескачат само атеисти, будисти, християни и умерени мюсюлмани на път за Германия.

3

ами

преди 6 години

Аз не разбрах,кое не им харесва на гербавите???

2

Мирослав

преди 6 години

Мисля, че е крайно времне изразът "патриотите" по отношение на депутатите на НФСБ, Атака и ВМРО да се смени с "***". Защото те със сигурност не са патриоти, но пък са ***. Верно, че не са единствените *** там, но за разграничаване може да се ползва "***, псевдопатриоти".

1

НА ПАТРИОТАРИТЕ

преди 6 години

все някой им пречи......