42

Нако

преди 6 години

Много добре казано за действителността в нашата държава!!!!

41

Helleborus

преди 6 години

Всеки път, в който напиша мнението си за инициативата на Слави, нямам достъп до сайта за два дни, а в друг сайт ми бяха заличени абсолютно всички коментари по всички теми, точно след като написах мнение за политическата дейност на шоуто. Чудя се как ме търпят на всяка друга тема, но тази е като табу. Изглежда има големи очаквания към този проект, ама не точно от народа. И понеже не искам пак да ми спрат достъпа, ще взема да похваля Слави - браво, че раздели шоуто от политиката най-накрая.

40

Шопа

преди 6 години

Алкохолог!Много е зле тоя.

39

До Пешо

преди 6 години

Ако "системата на капитализма води икономиките на долу", оная ,другата що не излете на горе, а се заби като Месершмидт у земи? Бунак.

38

bluesky1

преди 6 години

Въргала казва истината! Евала!

37

Анонимен

преди 6 години

Ама как ги беше издокарал в ,,Шменти Капели'' сериала,от Майката Партия още не могат да му простят.Като артист не мога да го оценя,понеже не разбирам.Но е смел,смелите се познават по това че не ги е страх да казват истината,дори да знаят че ще го отнесат.А той е такъв,рядко срещано качество днес.

36

dmx

преди 6 години

Дълго е за обясняване, но да - единственият успешен бизнес у нас е този на съдия-изпълнителя.

35

Анонимен

преди 6 години

Какво общо имаха глупостите за Бай Тошо с Цонко Цонев и тезата, че ни трябват по-добри закони?...

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33"И тоя не можеш да го видиш изтрезнел."---А, трябва ли? Ти, като си (ако си) трезвеник, да не си хванал Пожарникаря от Банкя за маркуча?А, за учиндолския лонгур, Влади Въргала е прав.

33

цецко

преди 6 години

всички прависти са за АДА

32

Анонимен

преди 6 години

Що се правиш ,на това ,което не си ?!Бъди си актьор !Късно е да бъдеш друг !Наздраве !

31

Наивен

преди 6 години

Въргал, съвет от мен. През следващия живот стани нотариус. Там е лапачката. отговорност никаква.

30

Анонимен

преди 6 години

И тоя не можеш да го видиш изтрезнел.

29

Анонимен

преди 6 години

До ПешоПешо, приятелю, именно капитализма е причината за развитието на света до нивото на което е в момента. Добре или не парите са това което движи и развива всеки един аспект на живота - от това да се създават лекарства за различни болести до това, че имаш възможност да четеш тази статия и да пишеш свободно коментари под нея.

28

Пешо

преди 6 години

Ала бала въргала. Докато има капитализъм в целият свят икономиките ще продължат да вървят надолу. Таз прогнила система трябва час по-скоро да изчезне.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Чуваш ли се?! Това, което си написал е за Северна Корея, не за България. По-скоро да има повече образовани хора, които да знаят, че като вземеш нещо на заем трябва да го върнеш, не да се ослушваш като Ганьовец и да се опитваш да прецакаш всички на дребно. Все България ви е виновна.... Андрешковци!

26

Анонимен

преди 6 години

А бай Карамфил ,беше свестен човек!

25

Циник

преди 6 години

И пак "мечти по отминалото време" на фалшивия социализъм! Пак носталгия ! Живях и през двата строя - не искам пак да живея в партиен затвор. И тези дето си тръгнаха ( по-добрата ви половина) ви дадоха своето мнение за посткомунистическата kочина в която същите тези "уж бивши другари" превърнаха България! Те НИКОГА НЕ СА СДАВАЛИ ВЛАСТТА!! НИКОГА! Не демокрацията ви е виновна - тя никога не е стъпвала у нас след 9 IX ! И мен..не чакам - друг да ме храни! Вие чакайте - а по-добре пак ги изберете

24

Анонимен

преди 6 години

Въргалата не е в много в част, но е актьор - простено му е. Най-печелившият "бизнес" са европроектите. Това са милиарди в джобовете на герберските феодали.

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСмъртността е голяма, защото останаха само стари хора. Населението е малко, защото отвориха границите. Ако бяха така отворени и през 87-8-а година, щеше да има зраво изтичане и тогава/