64

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против велосипедистите спазващи правилата за движение, но такива няма.

63

идиоти

преди 6 години

тази проста софийска управа с много европари отцепи тротоарите с по една боя и сега тези са с предимство бутат пешаходците особено около пилоните , пешеходците се блъскат у кестените а целият тротоар разграфен за колела просто потрес , не може спойкойно да се ходи

62

Анонимен

преди 6 години

Мястото на велосипедистите е на улицата, както е по закон. Само дето на улицата, означава да карат там спазвайки правилата, а не да карат в насрещното, да минават на червен светофар, да блъскат хората по пешеходните пътеки и т.н., както е сега. Сега карат най-нагло и по тротоарите и в пешеходните зони, където нямат право да карат, ...

61

Анонимен

преди 6 години

Тези протестиращи велосипедисти да ги глобяват, ако не използват целогодишно велоалеите в София. Няма минус 20 градуса, няма сняг, няма дъжд - щом протестират и искат пешеходците да вървят по улиците, а тротоарите да станат велоалеи, да си карат по тях и да ги глобяват, ако не карат там.

60

hmm

преди 6 години

До Анонимен 47Какви цифри, какви статистики, какви хроники.. Ретард, що не тръгнеш към морето с колело? Тръгнал да сравнява смъртните случаи при едните и другите.. осъзнаваш ли колко си пpост?

59

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че никой няма да слезе от колата, за да се качи на градски транспорт или велосипед. Хората започнаха да ценят много други неща, освен кое е по-евтино, т.е. и в София е както по целия свят.

58

ksarax

преди 6 години

Екота, вегани, педа..и и колоездачи. Все малцинства с много претенции

57

Обективен

преди 6 години

Най-доброто решение за София е да се забранят велосипедите, ама нали ще се правим на такива каквито не сме - на град построен на равно, с мек климат, където целегодишно може да се карат велосипеди. Заради 10 човека, които не е ясно дали са наред, хайде да тормозим 2 милиона в София. Няма по-голямо безумие, от това, което се прави в София - велоалеи на тротоарите.

56

Анонимен

преди 6 години

качи се на трамвая за две спирки бе !

55

Анонимен

преди 6 години

Колко ли трябва да си нормален за да се качиш на велосипед в тези ниски температури? И какви са тези велоалеи които се движат по пешеходните зони? Вървиш си най спокойно и изведнъж някой от тези те забърсват и те свалят на земята. Защо селянжърите не отидат да видят велоалеи в белите държави? Там велоалеите не пресичат пошеходни зони и булеварди! Направени са така че не пречат нито на пешеходците нито на трафика! Да ама там нямат "умна"самоковска даскалица за кмет а прости инженери!!!

54

Булбайк-Тодоров

преди 6 години

Велосипедист прегази и уби шофьор поради несъобразена скорост и отнемане на предимство.

53

Анонимен

преди 6 години

Факт е ,че доста хора могат да слязат от колите и да се предвижват с велосипед.Аз живея в малък град от единия край до другия е 3км. и въпреки всичко моите съселяни предпочитат да са си с кола.

52

Изрут

преди 6 години

За велосипедистите един по-топъл, засичане и потисничество. Не мога да го понасям тия жалки аутисти.

51

Димитров

преди 6 години

Подобни спорове са абсолютно безплодни и ненужни. Велосипедистите ни са ужасни... ужасни са ни и Автомобилните водачи. По статисика и двете групи са на дъното в ЕС.Едните могат да претендират за хубави пътища и парко места, и другите могат да претендират за велоалей. ЕДИНСВЕНОТО което е факт е че институцийте не си вършат работата по контрола на движението, така че да се регулират и двете групи барабар с пешеходците...

50

Анонимен

преди 6 години

До акдйкалКато пресичат улица от какво са част? От екосистемата?

49

Анонимен

преди 6 години

До PORЧе ти виждал ли си филтъра на климатика какво представлява, каквото е извън колата го дишаш и вътре. А че въздуха в СФ и ПЛД е 3 пъти над нормата в която и да е част на града през 100% от времето е друга тема.

48

Анонимен

преди 6 години

До До 40Човек да се чуди как си взел книжка, с такова образование. Тъжно е да ползваш думи чийто смисъл не знаеш, " сектант-социопат" :D:D . Като казваш че автомобила ти не е от миналият век, надявам се нямаш предвид че е от 2000-2004 :D:D Освен това показваш предубеденост към цял клас хора на базата на тяхно хоби което е меко простовато и елементарно. Евала ти правя само, че не караш немска кола.

47

POR

преди 6 години

Любимото ми е, когато велосипедистите обясняват останалите хора какви са мързеливци и тюфлеци, за това че не карат и те колело. И най-вече колко е полезно карането на колело за здравето. Да, особено полезно е да караш в трафика (остави, че моеж да те блъснат) и да вдишваш с пълни дробове прекрасния и чист Софийски въздух, особено чист при задръстване. Как съм пропуснал тази така лековита терапия за тялото. Но за тях явно, който не кара колело, той не води активен живот, не спортува, дебел е и пр

46

До 40

преди 6 години

Няма нито БВМ, нито автомобила ми е от миналия век, нито спирам на детска площадки или зелени площи. Аз гледам да спазвам правилата на пътя, да не създавам опасни ситуации на пътя, нещо което за велосектанти като теб е нещо непостижимо. Тогава когато спрете с недменното си поведение на пътя, когато започнете да се съобразявате с другите, когато спрете да създавате опасни ситуации, тогава може да ми претендираш, че си нормален съвестен гражданин, до тогава си оставаш сектант-социопат.

45

Анонимен

преди 6 години

загинали велосипедисти на година: 7загинали пътници на мпс: 629Когато цифрите говоря, и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТза да загинеш означава че си бил в птп, кеото значи 95% по вина на негодно шофиране на водача, и да нашите водачи са най негодните в ЕС по статистика.