16

готин

преди 6 години

рибата мирише от към главата и тия от парламента

15

Анонимен

преди 6 години

Нека му на тоя, такива зад решетките! Всяко стадо си има черни овце и МВР и не е изключение, и в чужбина не е по различно - работя с колеги от Западна Европа, корупцията я има навсякъде. Не ми е споделяно един или два пъти. Статиите обаче се пишат строго избирателно - все негативното. Преди няколко години имаше колеги отказали подкуп на стойност 10 000лв, но никъде не се показа и другата страна на монетата! И разбира се, това им е работата, но показност има само когато се изяви някой корумпиран

14

Нов

преди 6 години

Тоя дали участва активно в полицейските протести :)

13

....

преди 6 години

услОжливия?!?!?!

12

x

преди 6 години

Ето това е работа!!! Какво е това-5 лв.,10 лв. и прочие суми,подхвърлени в колата или сложени небрежно в книжката......Като ще рискуваш,рискувай,но да има за какво...Ако се докаже обаче в съда,наказанието не трябва да е по-малко от 15-тина години ефективно!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Защо е само един или вероятно е бил неудобен или трябвало да се отвори място за някой друг

10

Додо

преди 6 години

Браво! Веднага се обадете на Красимир Кънев да го провъзгласи за Милиционер На Годината! А междувременно, лично Цв Цв ще нареди да го накажат много тежко - служебно мъмрене и 2 седмици без радар! Само с нагласен с помпичка дрегер!

9

Анонимен

преди 6 години

Заплати ли? Нови дрехи ли? Корумпирана cган такава!!!

8

Анонимен

преди 6 години

"УслОжливият" катаджия?Журналисти, милорд! Неграмотни при това.

7

шматка

преди 6 години

Не разбрах това ПОДкуп ли е или ОТкуп.Май ченгето е взел парите за да му върне техниката.При подкуп ще го уволнят.При откуп май е за затвор

6

Анонимен

преди 6 години

Мършички,ревете ли за заплати бе? Имам един съсед, *** ченгел. Дойде в София с москвич, през 21 век, сега заглади косъма, има три коли, а мускала е в небитието? Голям стрес, а?

5

men

преди 6 години

не кълват като едно време не петачки. 36 хилки батенца. требват нови гумаци за панамерката. нов силкоьонец за щерката. лифтинг за жината. лифтинг за либовницата. парфюмчета за магистралните джриви. е не е лесна и техната.

4

Анонимен

преди 6 години

Да беше само той-с мед да го намажеш. Цялата им система е прогнила, тумор в държавата. Сигурно и тоя гнусен *** е ходил да си оставя вмирисаните кубинки за повече пари. СРАМ!!!

3

Вземам

преди 6 години

Как да е лаком бе??!абе ,ти лаком бандит виждал ли си??та той за това е станал полицай да краде и обира нормалните хора ,а като има стачки е първи да вика ,че няма пари за дрехи и умира от глад..Имя ли някой свестен полицай!?има ,но не в българия

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя трябва да го обявят за катаджия на годината и да го разкарат из областните управления из страната да обучи катаджиите и да им даде пример как се иска рушвет , за да не се излагат да искат по 20лв. Ей така се прави! По 26 бона на веднъж, молодец!

1

Бръчков

преди 6 години

То какво да се коментира ? Най-корумпираната пастмина са полицаите и цялото МВР , съдебна власт и вече и лекари............ Рибади спърди откъм главата , нали ? А тя е Бойко -Тиквата .........