21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Не си прав. Хора с българско самосъзнание все още има, макар и малко. И това, че са малко, не ни дава право да ги изоставим като плячка на македонистите.

20

Анонимен

преди 6 години

Имам роднини от Албания. Изнесли са се от там отдавна, постепенно разпродадоха имотите си там. Първо са били в Охрид, после дошли в София, преди 44 година

19

Грудю

преди 6 години

Докато им дойде реда на шиптърите ЕС няма да го има

18

Анонимен

преди 6 години

Няма как там да останат хора с българско самосъзнание... Дори в България не съществува обща национална доктрина.Глупостите на доцента дори не ми се коментират. Справка, договора с Македония, който ни продиктуваха от ,,Козяк''!

17

муспи

преди 6 години

Синедрионът си подготвя почвата за Велика Албания! Защо такава изгъзица?! Защото това е традицията на хазаро-тюркския окупатор на Балканите. Башибозукът се е комплектовал от албанци и делиорманци, и синедриона не е отменял отоманската империя.

16

Анонимен

преди 6 години

Когато Енвер Ходжа,през 50те год. искаше учители и учебници за българите в Албания, комунистите му отвърнаха, да се обърне към Скопие, защото хората били македонци. Разбира се албанския диктатор не го направи,понеже знаеше, че това е измислена нация. Сега искаме българи да търсим там! Свърши се, българите там 70г.са облъчвани от ТВ, радиа и емисари от Скопие и българщоната е почти умряла.

15

Анонимен

преди 6 години

До 10 Македонец. Ние сме признали правото на всеки дасе изяснава, както си иска. На последното преброяване близо 5000 души се писаха македонци, от тях има и родени в р. Македония, пребващи тук. Около 2000 от македонците, като майчин език са писали българският.

14

Анонимен

преди 6 години

В тази сурова страна Албания нежните българи не виреят.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8 Коминтернът,заедно с българските продажници-комунистите ,измислиха "македонската нация език".Една от авторките му е майката на руския гражданин Сер-гей Станишев,която е защитила труд по темата.БКП дава Македония и Западните покрайнини на Югославия без една дума възражение,насила помакедончва населението в Струмско...Още искаш ли да напомням,безроднико?

12

Анонимен

преди 6 години

А вие скопско-руско-сръбски хайдуци кога ще се извините на България за това,че открадохте 1 милион наше население заедно с част от културното наследство на Охридска България? Кога ще ни благодарите за това,че ви дадохме Кирилица език и православие???

11

luckyman

преди 6 години

Спорове със зомбита са безсмислени... ..още повече, когато фактите, колкото и да се укриват са налице и документирани!А за Албания, много или малко, там има повече българи, отколкото тука във форума!Това например е факт и трябва да го признаем...

10

Бож.

преди 6 години

Когато вие признаете 90-та процента Българско мнозинство във Вардарска България!

9

Makedonec

преди 6 години

Вие кога ще признаете Македонско малцинство.

8

Бож.

преди 6 години

Москва определено Е виновна така,както е виновна и за насилственото помакедончване на 1 млн. Българи във Вардарска България! Тия "македонци" в Скопие не са паднали от Марс нито ние сме ги изобретявали- те бяха съчинени от Сталиновите банди,които ни окупираха през 1944 г!

7

Анонимен

преди 6 години

Започнаха теориите на конспирацията , Сега пък Москва била причина . Божкее , колко луди хора . Всички им виновни , само те не могат да видят истината .

6

Божил

преди 6 години

На Марс Българско малцинство няма понеже Марсианската компартия превърна всичките Българи в марседонци,а нежелаещите ги хвърли на кучетата в Голи Оток и Идризово.

5

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е на Марс дали признават българското малцинство? Ще ги приемаме ли в галактическия съюз?

4

до luckyman

преди 6 години

Никакъв натиск няма . Недей така , стар човек си па се водиш по акъла на лажливи патреоти . Хората определящи се като българи в Албания са не повече от 30 човека . Албания е доста толерантна към признаване на малцинства, за разлика от България .Просто не можеш да признаеш нещо което го няма . Прочети в нета статията "Правен статут и фактическо положение на малцинствата в Западните Балкани :Република Македония и Република Албания "

3

luckyman

преди 6 години

На албанците е оказван натиск за да не признават.. ..все пак и те не искат проблеми! Илюзия е да мислим, че такъв гигантски и продължителен гео-политически проект като македонизма се осъществява само от Белград и Москва! За такова нещо трябват големи сили и големи "началници" и от "другата страна'' на Берлинскиот зид...

2

Анонимен

преди 6 години

Там в Албания няма българи . Ходете и питайте лично .