17

Анонимен

преди 6 години

Всеки може д а направи аудио запис. Ако дойда при вас и започна да ви налагам и в същото време да крещя да ме пуснете, докато се чудите какво да правите, записчето ми е готово. Не вярвам на обвиненията, защото нормален човек освен, ако не е мъртво пиян, не може да пожелае това същество, дето твърди, че е изнасилено.А ако беше някой первезник, отдавна щеше да му върви име.

16

До 17

преди 6 години

Точно така!Ако имаме държава и институции на място, и разследването, и присъдите на клеветниците и изнудвачите трябва да са такива, че други да не помислят да правят същото!Ние ги хрантутим, те се чудят какви гадости да направят само заради това, че някой е дръзнал да изисква от тях да се държат като нормални хора!

15

Анонимен

преди 6 години

Очевидно натопяване.л Въпросът сега е дали ще осъдят подобаващо тези дето го обвиниха в блудство.

14

Анонимен

преди 6 години

тоя треба да е много отчаян от живота, че да целува това, което показаха по телевизията. чували се само женски гласове - един или много? по кое часово време

13

Българка

преди 6 години

Охооо *** тая цяла пиеса на Шекспир си е врътнала. Естествено че не се вижда нищо на записа, чуват се само гласове, щото шведката го е записала с дъртото си гадже и после е пуснала жалбата за блудство. А па може и баща и да е бил на записа. Само не разбирам това в коя държава е нормално, малките *** да обвиняват мъже в педофилия и веднага да им слагат белезниците!? Как това е нормално, това е обида и унижение за мъжкото съсловие!

12

Анонимен

преди 6 години

А,защо още не са арестувани родителите на таз ...Искат да омаскарят честният човечец,тез ***...

11

на снимката подават

преди 6 години

Подобни обвинения се правят от групи за мокри мръсни поръчки вкл с участие на терористи и МВР служители..Да се проучат всички записи вкл по МВР техника проведени разговори..Има много набедени има и много убити Записите по МВР техника с е пазят..пазят се и записите на всички телефони

10

Анонимен

преди 6 години

Обвинението е скалъпено, съд за лъжкинята и родителити й.

9

Анонимен

преди 6 години

По новините казаха, че става дума за аудиозаписи. Интересен случай като цяло, липсват още парченца от пъзела, но общата картина е доста отчетлива и в нея думата "провокация" е на преден план.

8

чарли

преди 6 години

Някой я целува а тя снима,много интевесно.

7

Самата невинност е

преди 6 години

Ако прокуратурата повдига за два дни обвинения само защото една хлапачка си измислила нещо си би било много странно и прокурорът рискува работното си място. Явно други и то достатъчно доказателства има

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ромчетата се изучиха да...записват с джиесеми и сега става...страшно;долу горе като телефонните измамници,които рекетират наред.Чувал се само гласът на ромчето,което казавло: не ме...целувай,не ме целувай.А кой я...целува,това е зад...кадър,не е ясно.Прилича ми малко на...голата снимка,на един софийски учител,пуснат в нета,за отмъщение.Оказа се...колаж,но човека изживя стрес.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако се окаже, че са направили фалшив запис, за да омаскарят човека, трябва да бъдат бити с камъни вкупом.

4

Момо

преди 6 години

"Към момента съдът разполага с два записа, от които ставало ясно, че жертвата -14 годишна ученичка, моли Радев да спре да я целува. Чували се само женски реплики, липсвало изследване на гласовете."Работата за мен е ясна.

3

Тъпак

преди 6 години

*** номера. Няма да си оставят табиетите. И няма държавност за да ги спира. "Артисти"!

2

двдс

преди 6 години

Има физиономия на честен човек!

1

Неа

преди 6 години

Римляните могат да те вкарат в затвора без проблем ... Ако се окаже , че не е вярно нека полежат за лъжесвиделстване . Би им се отразило добре !!!