14

Анонимен

преди 6 години

Да бе успокояват ни, така беше и с яйцата нали.

13

Да бе-до 14

преди 6 години

Ако птиците са в клетки,за 10 часа двама ваксинатори с обучени помощници обработват без проблем 10 000 птици-всяка птица се вади от клетката,ваксинира се и се връща обратно.Но говорим за кокошки-носачки,които още са млади.И в клетки!

12

Да бе

преди 6 години

Следя мисълта на колегата и си представям-10 сгради,всяка с по 15000 бройлера.Влизаме вътре и започваме да ги ловиме един по един и да ги инжектираме,задължително в лявото бутче.Екип от двама човека-ваксинатори за два дни сме ги оправили.На третия ден-10% смъртност от счупени крайници,внезапна сърдечна смърт,задушаване .щото са се сбили като ги гонят да ги ловят и прочее.Та въпроса ми е -Що пишете глупости ???

11

До 11

преди 6 години

Как точно се бият инжекции на 10,000 кокошки бе юнак?Тези приказки бяха на мо'да през 70те.Баба ти ли ти каза? Защо ще ,,бият инжекции",като има готови смески с антибиотици и антиоксиданти.Ех вие интернет поколение ,каквото чуете и вярвате. Махни капаците от МОЗЪКА си,чети,питай и не се излагай мушмороко млади. P S, И да не вярвай че на пчелите им дават пчелно млечице през устата!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Те не казаха ли същото и за яйцата поне няколко пъти?

9

до 11

преди 6 години

Това добре, ама десните бутчета какво ги правят?

8

Анонимен

преди 6 години

Ако сте забелязали в магазините продават само леви бутчета от кокошки! Едва ли сте забелязали вие сте коне с капаци. Та тези леви бутчета са по едри от десните! Сигурно ще попитате защо? Ами защото в лявото бутче бият инжекциите с анаболи антибиотици и тем подобни щуротии! Следите ли мисълта ми? Да не я изпуснете? Та в кокошлетата има всичко което не ви трябва затова и много народ вече не понасят антибоитиците и получават алергии. следите ли мисълта ми? Тровят ви законно!

7

Чичо от село

преди 6 години

Снимката е на домашна кокошка.

6

До 2

преди 6 години

Ех,те ако ядяха червейчета ,чисто зърно и кълвяха,,зеленко" щяха да са екстра.Но комбинирани фуражи,антиоксиданти,четрифазово хранене и менделеевата таблица за защита и бърз растеж.Разликата между нормалното и промишлено отглеждано пиле е ОГРОМНА.Месото на промишленото/бройлера/ е меко казано доста рисково.

5

Анонимен

преди 6 години

Споко, утре ще кажат друго...

4

Анонимен

преди 6 години

А,че то това е домашно пиле.Какъв фипронил търсите у него.Ам де ги продават такива пилета,че да ида и аз да си купя?

3

дадада

преди 6 години

Като мине малко време ще си кажете, както си казахте за яйцата.

2

До БАБХ

преди 6 години

Колко червея изяждат пилетата които ядем?

1

Анонимен

преди 6 години

То и заразени яйца нямаше.