39

Анонимен

преди 6 години

Връзката била сделка... Аз такъв тип връзки съм имал само с ***. За всички останали ми е нужно както физическо, така и духовно привличане.

38

Анонимен

преди 6 години

На Валерия явно персоналните качества са такива, че не може да получи достъп до качествени мъже ;) Няма лошо мила. Не всички могат да бъдат умни и/или красиви. Поне бъди добра.

37

Анонимен

преди 6 години

Всеки е бил сологамен през някакъв етап от живота си. Кофти е когато си такъв след определена възраст. Или когато не го искаш.

36

Анонимен

преди 6 години

Нокой няма нищо против таканаречените жените сами да си правят и отглеждат децата. Стига дфа не ни търсят после за издръжка. За нас, мъжюете, винаги има нежни и фини азиатки, украинки и общо взето жени. Останалите сами да си плащат издръжка на децата, които са заченали както си искат. И да си им намират гледачки.

35

Анонимен

преди 6 години

Причината да мрънкате толкова е, че самите вие усещате промяната. Едно време мъжете са защитавали жените си от физически заплахи, изкарвали са прехраната на семейството, а жените са отглеждали децата. В днешно време жените сами изкарват прехраната си, законът ги защитава физически, а децата си ги правят инвитро или от произволен донор. А вие сте все така безполезни и неадекватни. Не ви се работи, не ви се задоволява партньорката, не искате да и оказвате морална подкрепа, класически търтеи.

34

@33

преди 6 години

Пич, ако аз трябва да подкрепям някого, ще подкрепям себе си. Връзката е сделка - единият дава, другият дава и двамата са повече от по отделно. Ако аз ще го подкрепям морално, финансово и физически, а той няма да си вдигне *** от дивана да завие едно винтче, камо ли пък да прави секс по-дълъг от 3 минути, е сори, ще се оженя за себе си. Подкрепям се, грижа се за себе си и сексът с мен самата е около 1000 пъти по-добър от всеки сексуален контакт който съм имала досега.

33

Соло

преди 6 години

Милата, никой не я иска и тя от продължителната липса на фа..си около нея взела, че мръднала. Да беше казала по-рано, щях да се прежаля, нищо, че прилича на ухилен алигатор.Разбира се има и мнозина лесно разпознаваеми мЪже, които имат дългогодишни връзки с ръката си. Можете са ги познаете по неистовото желание за себеизтъкване и себедоказване.

32

Lan

преди 6 години

13 Младеж,:) виж ся, не бъркай нещата - изпита си си го взел САМ нали? НЕ са нужни двама! Нова година също има навика да настъпва пък независимо дори и от твоето желание - там даже може и да не празнуваш. Същото е и за 8-ми декември - кеф ти с приятели, кеф ти - сам, пък ако искаш може и с дракон ако приемаш подходящите неща:)...Виж сватбата е тържество, което ознаменува свещения съюз на ДВАМА души - мъж и жена - схващаш ли разликата?!

31

Анонимен

преди 6 години

Значи още съм само любовник с ръката си

30

До 19

преди 6 години

"Предвид крайно незадоволителното представяне на мъжете в леглото, подкрепям. Какъв е смисълът да се жениш за някой, който не те подкрепя финасово, морално или физически."А ти подкрепяш ли приятеля / мъжа си финансово, морално или физически? Щото ако няма реципрочност във връзката си е чиста проба използвачество.

29

Анонимен

преди 6 години

"Мъжете цял живот остават големи разглезени и капризни деца.Добре е направила женицата.По- малко мъже, по-малко проблеми."Замени мъже, с жени и получаваш същите изводи от гледната точка на противоположния пол.

28

Анонимен

преди 6 години

Дедо Радойчо, освен с едиин фалос ,с друго не можете да се похвалите.Мъжете цял живот остават големи разглезени и капризни деца.Добре е направила женицата.По- малко мъже, по-малко проблеми.

27

Дядо Радой

преди 6 години

До 26Вкъпа Валерия! Сексът с вибратор или с изкуствен фалос не е еднакво сладък и равносилен на този от жив фалос. Таксс,че преосмисли решението си.

26

Валерия

преди 6 години

Като гледам качеството на мъжките индивиди, май и аз ще последвам примера на тази италианка.

25

Анонимен

преди 6 години

Това са си болести на душата на жената.Това поведение си е обикновена болест сред жените, и напоследък си е епидемия. Жените все повече не знаят какво искат, колкото и да твърдят обратното. Положението си е направо критично.

24

сам в къщи

преди 6 години

Като я гледам горката си мисля,че тя ако сама не се хареса,кой може да я хареса?

23

Анонимен

преди 6 години

Сологамията е последното и едно от многото свидетелства за варварството на запада по пътя към неговия залез.В исляма подобно нещо е немислимо. Досетете се след 10г. дали подобни жени няма да бъдат пребивани с камъни.

22

Анонимен

преди 6 години

Тези на запад тотално са изпушили.

21

Бойко

преди 6 години

Хората са богати. На тържеството Няма руснаци. Харчат си парите както си искат. Дълголетници са.Забавляват се. Нямат Мутри. Нямат Милиционери. Просто Курорт.

20

$$$

преди 6 години

тя е искала всичките и приятели да се бръкнат за подарък. както тя се е бръкнала на техните сватби. просто и ясно.