36

Суджуклията

преди 6 години

Да се затворят улиците в София.Асфалта да се махне и да се сложи пръст и засее с трева и рози.Да се остави път за колелета.Всичко ще е като в приказка.

35

Кон

преди 6 години

Коне, кучета и каруци ще пускат ли в центъра? Тази ***, която не дава възможност да се кара кола спокойно по най-нагъл начин я изкарват като нещо хуманно. А е резултат на управленско безсилие и липса на морал - крадат просто.

34

блейко

преди 6 години

Супер! То сега не може да се мине а като започнем да се движим като охлюви от Сандански до Русе по бързо от Дървеница-Сточна Гара. А на тези които пътуват с градския... Честито!!! До тук ви беше ходенето на работа преди обяд.

33

Анонимен

преди 6 години

Да ви успокоят на "централните"! И да ви свирят Шопен!

32

Анонимен

преди 6 години

Абе то с тези задръствания и 30 км в час не се достигат повечето време в София.Сега леко и тактично вместо да се оправдават за причинените задръствания и блокаж на движението, просто узаконяват постигнатия резултат с "успокояването".

31

Анонимен

преди 6 години

До 2 месеца центърът на София "успокоена зона", до 30 км/ч.Ха, ха ... това няма начин да не е идея на Центъра за градска Дебилност, под мъдрото ръководство на картофената принцеса.Един от ключовите параметри за успешна икономика и добре развито градоустройство е средната скорост на транспорта.Тези с техните *** идеи могат съвсем да успокоят града, достатъчно е само да сложат навсякъде ограничение на скороста 5 км/час.

30

Анонимен

преди 6 години

И какво им пречеше да приключат с Дондуков до есента?Сега от там се задръства цялото движение в центъра!

29

Анонимен

преди 6 години

Според мене наште общинари изобщо не са в състояние да се справят със ситуацията.Смятам,че трябва да извикат екип от световно признати специалисти,и мота-мо да изпълнят всичко което те им кажат,без да правят никакви опити да пречупват нещата през нашенската призма,за да не ги о-*** както винаги става!

28

Анонимен

преди 6 години

До 32Пич, в центъра на коя европейска столица има купища подземни паркинги?

27

Факт

преди 6 години

Пълна простотия. Няма град по света, където да започват със забрани, както правят в България, в случая в София. Навсякъде по света първо се опитват да се справят чрез промени в организацията на движението и паркирането, само в България, вкл. в София, слагат забрана след забрана, и естествено става по-лошо. Защо общината не се погрижи да има купища подземни паркинги в Центъра на София и улиците да останат само за движение, без паркирани коли по тях? Не го правят, защото така не могат да грабят от

26

Анонимен

преди 6 години

Знам само,че това не са проблемите (ОСНОВНИТЕ) в София. Нашите управници обаче е ясно, че само с простотии могат да се занимават. Пак ще ремонтират 30 булеварда с ЕВРО пари , че нещо са им утаняли личните сметки.ПеееРверзници

25

Джигит с 300

преди 6 години

Не ме еее...карам и засичам, карам и засичам, карам и засичам !!!!

24

Анонимен

преди 6 години

ВИТОШКА ПРЕДИ ГОДИНИ!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Това трябваше да се направи преди много години. Споменатите улици имаха нужда да бъдат пешеходни от десетилетия.

22

Анонимен

преди 6 години

До МетроАко живееше в Центъра нямаше да казваш "живея НА центъра". На центъра се живее в някое малко населено място, където центърът не е толкова широко понятие :)Така че може да живееш На центъра, но някъде дръгаде, а тук говорим за София.

21

Анонимен

преди 6 години

То с тези дупки.. пардон, ями и да искаш не може с повече да се кара

20

:)

преди 6 години

До Бирено мечеИмаше една приказка :"То добре да ми е тъжно и не здравословно в бавареца,отколкото *** и потно в трамвая/метрото/улиците.

19

Песимист

преди 6 години

И пак до 12:Отново се извинявам, но както казах, живея в района и "баварците", както ти се изрази, ги свързвам само с хора, прииждащи от кварталите, да пият кафе на Рафи да речем. А също с тях свързвам и употребата на умилителното определение "баварец", затова и реших, че си от тях. Ако не е така, продължавам да смятам коментара ти от No:12 за саркастичен.

18

Иван Пешев

преди 6 години

По добре да ми мирише на пот в метрото отколкото на дизел нов внос на 15 години в задръзстванията - обратното е префърцунена комплексарщина.

17

Т

преди 6 години

България е дивашка държавица и е все по-трудно да се живее в нея. Направете градския удобен, нов и свързан, да е през 2-3 минути, а не да вляза в метрото и да гледам, че следващото е след 9 минути. Преди това излизам от вкъщи и всичко е в кал, вода и кал по един-два пръста. Аз такова чудо в Европа не съм виждал никъде. Нямаме обувки и дрехи вече от кал и вода. И в това аз ще ходя по липсващи тротоари поне 10 минути, за да стигна до метростанцията подгизнал и измръзнал. В Европа не е така!