58

Ганчо

преди 6 години

Тези младежи които стоят пред центъра са като полски пъдари. Всеки ден минавам по два пъти покрай тях. Мисля че всеки малко по силен и по-млад може да им вземе парите без да се затормозява. Единственото което правят е да карат бусовете си все едно , че са от кортежа на Президента или Б. Борисов. Те не признават знаци, предимство или друго. Имам чувство, че някой им е казал да карат като камикадзета.

57

анонимен

преди 6 години

100%сигурност...нагласена работа между охранителите...💯

56

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

охранителите явно са некви пенсионирани силоваци, които каот са видели нинджите са напълнили потурите и им се е изпарила командосията. и дали са били въоръжени или с еърсофт автомати, вече едва ли е имало значение :)

55

Анонимен

преди 6 години

Цялата държава заприлича на един разграден двор не напразно всичко младо бяга на вън в други държави за по добър и спокоен живот ще доидем момента когато няма да имат пари за пенсионерите сега все още се оправят с пари от ЕС но кранчето спира и от там на 31.12.2018 година след това да ви видя какво ще правите и от къде ще вземете пари за пенсионерите и наи вече след тази дата КАКВО ЩЕ КРАДАТ ПОЛИТИЦИТЕ.

54

Цирк

преди 6 години

Бандюгите обличат полицейски униформи и грабят ! Крадците си крадат необезпокоявани и пазени от полицаи! Полицаи крадат и носят на заложни къщи....А,да! И полицаите вкупом ходят на протести! При това положение българите са оставени само да бъдат потърпевши! Това ни е привилегията с тази полиция.

53

Калитко

преди 6 години

МВР е организирана престъпна група. Нищо ново. Всеки ден ги гледам как слизат от патрулката и влизат в Заложната къща с едни торби. Излизат празни след това.

52

КЛАСИКА в ЖАНРА

преди 6 години

Обир на инкасо и кражба на банкомат-Най-новата игра на Национална лотария в България!

51

Кон

преди 6 години

Наистина, на български се казва "пренебрегвам", може би "игнорирам". Началникът не е учил някъде достатъчно за да може да говори на родния си език.А иначе случката изглежда като боричкане в пясъчник, само дето резултатът е повече от детска играчка. А поне да подхвърлят някоя пачка на такива като мен!

50

Иво

преди 6 години

Преди време имаше клип на инкасов автомобил на таз фирма с подробното му описание. Вижте в Ютюб.. Да се взимат лицензи.

49

Иво Недялков

преди 6 години

Браво момчета! - само че, не така грубо...Номерът е, шараните самички да си донесат паричките - на пирамидка!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Nqma samo Tikvun da krade :-) Kradi kradi :-)))

47

Mimi

преди 6 години

V g...Ariq ima Mnogo edni xora za tova :-)

46

Анонимен

преди 6 години

бе, като се слушат късните следобедни новини, такива обилни обяснения, че веднага си вика човек - нагласена работа, охранителска комбина, че и по-високо!

45

Анонимен

преди 6 години

Е защо са го били се ... Ок, крадеш, ама не били хората, дето са там за по 1000 лева.

44

popa ot razgrad

преди 6 години

за съжаление ние сме българи и не знаем какво означава "неглежиране"...

43

Анонимен

преди 6 години

Я кажете нещо за петте милиарда от КТБ, разпределени между Тиквун, Пеевски и Цв. Василев + още няколко крадци

42

Анонимен

преди 6 години

В България - над 20 години демокрация и милиарди изчезват и се разпределят !

41

Анонимен

преди 6 години

Изклчителни "охранители". Служители на годината! Първи да се репчат, когато не са на работа на хората, за да избиват комплексите си от това, че взимат 1000лв. месечно, но стане ли някаква случка- по-ниски от тревата. Такива хора, които очеизвадно не си вършат служебните задължения, трябва да бъдат подведени под отговорност. Тотални страхливци. Нали си охранител, бе ***? Нали имаш оръжие? Работят като "охранители" с идеята цял живот да не вършат нищо и да няма обири. Жалки и мизерни душици!

40

ha ha ha

преди 6 години

Ама това не са охранители, а пазачи!Моля, ревизирайте думата "охранител", че стана смешна и жалка.Охранители са на политиците, мутрите и на някои богаташи.Останалите са пазачи. Пък и колко да бъде заплатата на един пазач, естествено - ниска.като видя охранителите в пенсионна възраст в банките, ми става смешно, защото едва ли могат дори да клекнат.

39

Q

преди 6 години

Едно време имаше ведомствена полиция,която правеше инкасо въоръжени с АК, за съжаление ги съкратиха и навлязоха частните охранителни фирми,които не могат да противодействат в такива ситуации!