49

скептик

преди 6 години

АМ извърши пъкленото си дело! Дори и вече да не е канцлер, това няма да промени нещата. Европа се напълни с едни......., на които изобщо не им е тук мястото, благодарение на г-жата и подобните на нея, които не са малко! Така че спокойствието за европейските граждани приключи и няма да се върне!

48

Анонимен

преди 6 години

трябва да бъде съдена и интегрирана в лагер заедно с цялата си рода. В лагера да съжителства с така любимите й пришълци.Да се пуснат камери и да се демонстрира пред целия свят как лудата интегрира араби!

47

чичо

преди 6 години

дано! дано! дано!

46

@

преди 6 години

Вредно е за какъвто и да е строй, да не говорим за демокрация, един човек да управлява толкова дълго. И това ако не е диктатура, какво е?Мути Меркел е направила много грешки, но нека германския народ си прави анализ. За съжаление обаче, поканата и към всички мюсюлмани да се преселят в Европа засяга и нас.Жената трябва да се пенсионира и да си гледа... хобитата. Уви, няма деца, няма внуци.Време е нов германски лидер да стане канцлер и постави под контрол щетите нанесени от тази баба.

45

до:46

преди 6 години

Пак не си разбрал а от Екстаз пишеш както дядоти едно време псувал Валията по това време, този същия за който си споменал има Кавказки корени по бащина линия и вероятноста да има същите ДНК като на Българските турци в България е 100%

44

Анонимен

преди 6 години

публикуван от "Дойче веле" xaxax............... пак ли краде готов Текст , ти за нищо не стaваш

43

Анонимен

преди 6 години

пропаднала германия, а мръсните комунисти са на мерцедеси, крадливи и *** комунистически лицемери

42

Анонимен

преди 6 години

Абе ,то и Тръмп беше голям приятел на Русия ама...........

41

анонимен

преди 6 години

германия направо е пропаднала на зелените вожда е турчин което ме сьмняваче тази партия е троянски кон на султана алтернатива за германия има за лидерлесб----ка която живее с жена от шри ланка и отглеждат децата си в щвеицарияза псевдосоциалистите на шулз да не говорим ами то няма свестни хора на коитода вярваш сьщото е и в бьлгария

40

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААДА НЕ СЕ ИМА ЗА БОГИНЯ ? СЛЕДВАЩИЯ, МОЛЯ!

39

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

Извинете ме, че съм толкова долен с обратни наклонности. Баща ми обичаше да ме оправя и мен и сестра ми. Просто етноса ми е такъв. Долна сажда съм и обичам като не пиша глупости да се пера отзад понеже всички забрадки сме със обратни наклонности. Извинявам се че съм се родил

38

А бе

преди 6 години

То и Хилърито изглеждаше бетонирана на поста,ама даде фира!Изобщо хората на Сорос биват отстранявани навсякъде по света и на тяхно място идват такива на Ротшилд.Дали Меркел(зомби на Обама-Сорос) ще остане,зависи от Господаря,може пък също да му върши работа?

37

Дългото

преди 6 години

упражняване на власт е като дългата употреба на наркотици, води до тежка зависимост, лекува се трудно, рядко се стига до задоволителен резултат и то само ако лекуваният е в изолатор, в случая с политиците-затворническа килия.

36

Йогеца

преди 6 години

Сега ще медитирам за Меркел !!!! Омммммм!!!!Виждам я как и превеждат пари на сметка Тя няма деца !! Искат чрез нея да разрушат съюза . Защо бе ??? Омммм !!! ЕВРОТО било опасно за петродолара .русия искала да контролира Полша Чехия Латвия Естония Сега не може ,още са в съюза .америка не щяла конкурент !!! Шенген свърши ,Англия напусна ,да се готви Унгария .

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25И своята. Никой вече не се и сеща за него.

34

Йогеца

преди 6 години

Не яжте месо ,само кълнове и всичко ще се промени към добро .за това сме на тва дередже От сланина и мешани скари , задръстихте си чакрите бе ,с кебапчета !!! И политиците и те с такива чакри . Тоа Пеевски !!! Кога ще се трансформира тоя човек в више измерение?Никога !!! И планетата Нибуру ни подмина заради тия !! Няма се оправим и извънземните да дойдат и на тях рушвети и агнета и те ще ги развалим астрално и прочие!!!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

До SmejПочтена предателка на Европа. Кой и как я измъкна напред руската възпитаничка? Упорито прикриваната и биография съдържа много интересни моменти, дори наред с калинка рок, рок рок енд буги...

32

а дано

преди 6 години

Ами немците на плакатите показаха кой искат да им бъде канцлер!

31

luckyman

преди 6 години

Фърлайте боб... ...ша стане, нема да стане, ша стане, нема да стане...

30

Анонимен

преди 6 години

Шмеркел е бита карта! Точно преди 2 години в края на септември тя се самозакопа политически!