257

жоро

преди 6 години

До до 289 Каква битка на века бе изкуфялник.Късият домат от СК иска да избива с ядрено оръжие хората в САЩ-такива като мене и семейството ми.Ти какво предлагаш-да им даряваме ориз и да им се молиме да не ни убиват-ненормален си или си ***-то си е едно и също

256

Анонимен

преди 6 години

На мен пък ми е интересно друго- ако утре американците влязат в Москва,на колко процента от нашите русофилисти ще намерят досиета като руски доносници?

255

Анонимен

преди 6 години

Ще се изправят ама много бързо ще се изкривят,тия червени!

254

Интересно

преди 6 години

Ако утре лязат Руснаците, колко ще фанат пушкалята в защита на пожарникаря и колко ще излязат с цветя на улицата и де ще се дяват шушумигите...

253

Анонимен

преди 6 години

ако не влезнат в армията, има лагери, къде е по-зле, а? /умишлено не питам къде е по-добре/

252

Анонимен

преди 6 години

Давайте Корейци,бой по краварите!!!

251

немислещ

преди 6 години

Нормално е!За севернокорейците САЩ(японците) са все едно за нас османците!Агресията на щатите през 50-те години е предадена и на поколенията!Ако накой като Тръмп говори така за страната ти , всеки ще се възмути или мобилизира или там каквото е!Освен това пропагандата и от двете страни е в пълна сила!Погледайте ВВС нюз и ще разберете!По разбираеми причини не мога да ви препоръчам северно-корейска телевизия!:)

250

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!

249

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен276не само там са глупостите. ангара са като ударните самолетоносачи, линейните ракетни кораби и мегастелт подводниците...чак до леките коли, самолетите и даже стрелковото оръжие- всичко накуп щяло да почне 2020 година и септември ще бъдел май. рогозин си вкара всичките роднини на ръководни постове, и не знам дали на следващия деветомайски вместо дървени армати няма да изкарат холограмни изображения на бъдещи танкове и алгоритми за набор на професионална армия без аналогов в мире.

248

289 до 294

преди 6 години

Съгласен съм.Просто хората се отнасят към всичко това, като към едно шоу без да си дават сметка, колко сериозни са нещата

247

до 289

преди 6 години

Битката на векс - изкуфелия старец срещу изкуфелия ракетчик. = унищожение на човечеството.Кому е нужно това?Има и непоправими грешки.

246

Анонимен

преди 6 години

Огромна сила , не е числеността . Хитлер и САЩ го доказват през ВСВ. Въпроса в тактиката , въоръжението и ума.

245

Анонимен

преди 6 години

НАСЕЛЕНИЕТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ГОТОВО ДА УМРЕ ЩОТО ЖИВОТА ТАМ Е НЕТЪРПИМ!!!САЩ ТРЯБВА ДА ОСВОБОДИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ КАТО ГИ ПРАТИ НА НЕБЕТО :D

244

luckyman

преди 6 години

Както и да ги наричаме, това няма да промени нещата! Това си е огромна сила!

243

Анонимен

преди 6 години

Всеки е слуга на някой. Ти на шефа си , шефа ти на клиентите . Въпрос на гледна точка. Въпроса е че на запад живеят уредено , спокойно и с добри държавни администрации. Което СССР тук, не е успяло да направи.

242

Анонимен

преди 6 години

Битката на века- "изкуфелия старец "срещу "ракетния човек".

241

МРАВКА

преди 6 години

До КолевНЕ МЕ ПРЕРЕЖДАИ,АЗ СЪМ ПЪРВИ.

240

до 284

преди 6 години

Защо говориш глупости? 80 процента от българите в чужбина живеят по -същият начин,както биха живели и в България. 8 години съм живял в чужбина и имам много добри впечатления ,как живее нашенецът там.

239

Анонимен

преди 6 години

От 1944 до 1989 г. слугувахме на Тодор Живков и не можехме да бегаме на Запад, а сега при свободата и демокрацията в ЕС можем да бегаме и да слугуваме на Запад.

238

Анонимен

преди 6 години

В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в България или Северна Корея. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.