12

Mirko

преди 6 години

Стига сте вярвали на глупости. Въглеродния анализ доказано не дава информация за възраста на какъвто и да е материал. Сега сме 6 милиарда и нещо. 1900 - та година сме били милиард. Я сметнете с аритметична регресия да видим колко назад ще стигнете ? Земята е на 25 - 30 000 години. Сътворена е за 6 дни с различна продължителност от нашите дни сега. Теорията на Чарз Дарвин е толкова невярна, че чак е смешна. Нашата ДНК спирала е 32 двоики информация, а на низшите са по 12.Както и са мешат,не става

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДоказателства ?

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Не се знае нищо. Рзбиранията ни за нас самите и средата ни, просот се променят през всеки 50-100 години и то коренно.

9

Анонимен

преди 6 години

Да, преди 100 млрд. години! Тия милиарди за нищо ги нямат.

8

Анонимен

преди 6 години

4 милиарда години еволюция и ..................бълга*рак с мотика.Боже-боже каква мъка е Вселената

7

Анонимен

преди 6 години

"Примитивна форма на живот" - иначе казано български политик/бизнесмен.

6

Анонимен

преди 6 години

4 милиарда години еволюция и ..................*** с мотика.Боже-боже каква мъка е Вселената........

5

анонимен

преди 6 години

Като ни люшне и отмие от лицето на земята, и изчисти цялата мърсотия сътворена от нас, след още 3 милиарда години пак ще се говори, че е имало живот на нашата планета. Все някой ще оцелее и ще търси топлата вода!

4

Анонимен

преди 6 години

Хора е имало още от създаването на света като цяло! Да не би тези да са си мислели че те са първите които живеят на земята? Живи същества има и в хилядите галактики до които нито един от тези никога няма да стигне! Природата или както се казва господ е направил така че никой да неможе да отиде по далеч от земята! Земята ни е определена като майка и на нея ще се раждат живеят и умират хиляди поколение докато господ реши че е време за унищожение и създаване нова планета и нови хора по адекватни!

3

телепортация

преди 6 години

Ааа,малко ми се виждат тея 3,95млрд.години.Вчера си дойдох от миналото и броих годините,минавайки през тях.Някъде към 3,98млрд.бяха,татък.

2

Анонимен

преди 6 години

Баба Лила се е родила тогава.

1

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност македонската азбука е имало преди 3,5 млрд. години.