37

За всяка св-я идва..

преди 6 години

Дано гледате безпомощно всичките си роднини как агонизират, мафиотска пасмина, облечена в престилки и обществено положение на изпълняващи "хуманна професия". Разбира се не важи за всички лекари, само за търгашите, дето първо те преценяват колко имаш в джоба и в банката и после всичко останало.

36

лекяри

преди 6 години

В нормалните държави щеше да има затвор, доживотна възбрана да упражняват лекарска професия и други такива санкции, тук ще минат с неплатен отпуск и почивка на Бали.

35

Пациент

преди 6 години

За такива случаи в страните, които сочите, че ваши колеги вземат хилядарки евро г-да "д-ри" се отнемат права, отива се на съд за причинена смърт поради нехайно отношение към пациентите! Затова-СПОКО! Стойте си на алчните задни части!

34

Анонимен

преди 6 години

Морална подкрепа за уволнените ли? Това е гавра някаква. Трябва на съд да идат, уволнението им е малко даже, сега ще отидат в друга болница и ще продължат да издевателстват над хората. Даже и бой трябва да ядат, както правят ромите над подобни на тях. Ама ние българите понеже си траем и ето какво става. Да сме чуели тяхната гледна точка?! Гонят човека - "да умре при нас ли?" От ясно, по-ясно

33

kolio99

преди 6 години

а Митьо очите що не го върнаха.... а с 70-и кусур годишния човечец можаха да се изгаврят

32

kolio99

преди 6 години

Анонимен 8дори и така да е ,трябва да го оставят да умре пред вратата им ли! и как по точно разбраха точно какъв му е случая на човека ,като въобще и не са искали да го приемат....

31

kolio99

преди 6 години

то па голямото наказание за..... убийство!!1

30

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че уволнението е прибързано. Първо трябваше да се осъдят и да лежат в затвора поне една петарка и след това да бъдат уволнени дисциплинарно без право до живот да практикуват профисията!

29

Анонимен

преди 6 години

А защо лекарите не излязоха да протестират за апокалипсиса в Пирогов досега? Сериозно ги питам - Защо?! Пирогов беше стожер на спешната помощ в България, сега е една дупка, от която ако излезеш жив си късметлия. Няма лекари, няма оборудване, персоналът е освирепял. И никой от тия лекари не си направи труда да излезе по медии, по улиците, и да каже, че това не може да продължава така?! Ми сега да си стоят дисциплинарно уволнени. И те, и всички следващи! Защото това заслужават!

28

Анонимен

преди 6 години

Вярвам че така са и казали, бях преди няколко години в болница-лежах две седмици в две отделения. Една вечер някаква пациентка крещеше от болки, дежурните лекари и сестри си гледаха сериала. когато жената се разпищя вече на умряло една от дежурните-/не я видях само я чух/ каза следните думи, цитирам дословно - "Уф, тая няма ли да умре вече".И това го чуват всички пациенти. Много възпитано, много професионално, много културно.

27

Анонимен

преди 6 години

Така ще е докато за министри продължават да се назначават партийно верни хора без качества.

26

ЗАКОН

преди 6 години

В този Трагичен Случай със Смъртен Изход , трябваше Прокуратурата да се самосезира .Има Закони и Правилници които трябва да се спазват от практикуващите определени Професии .Аз работя като Електротехник , в Правилника пише че ако с мое Действие или Бездействие се причини Злополука с Човек , подлежа на разследване по Наказателния Кодекс на Република България . За Лекарите тези Правилници са още по-конкретни и моето мнение е че Държавата трябва да осъди Лекарите допринесли за Смъртта .

25

чарли

преди 6 години

"И какво тук ли да умре"по добре да ги наградим дежурните че ще имат един смъртен случай по малко за месеца.Нали се води статистика.

24

Анонимен

преди 6 години

Реална случка- отивам с адски ниско кръвно на лекар, тая ми изписва лекарство за ХИПЕРТОНИЯ. А аз на кого да се оплача?

23

до азът

преди 6 години

А ти па земи та се научи да пишеш!Па тогава давай акъл!Не съм лекар,но напълно заставам зад тях!А ти ,кат си толкова умен ,що не си станал лекар?А?

22

Анонимен

преди 6 години

о боже, що не се застрелят тези

21

аз-ът

преди 6 години

ПИРОГОВ СПЕЦИАЛНО, ЗАЕДНО С ВМА - ВИНАГИ, ВИНАГИ СА БИЛИ ГЕЛЕЗЕНИТЕ И ОБГРИЖВАНИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА. Отивам със съмнения за счупена ръка, подут - една сестра, едно черно наконтено ***...нце дето се закачеше по кородорите с възрастните професори - ми прави забележка че твърде силно съм викал от болка.В момента, в който без да викам, и обясних че ако не работи за хоби, да си затваря устата, щото аз лично знам на кого да се обадя по етажите - доктора й каза да излезе и почна ме лекува.

20

Анонимен

преди 6 години

Отказват и убиват човека, убиват и докторите. На стадиона в Неделя като в Китай. Като утепат 5 - 6 от лакомиите, останалото ще се замисли много.

19

аз-ът

преди 6 години

до медицинските анонимковци ака.ащи във форума...Починалия НЕ е с тежка левкимия. Починалия е със съмнения за онкологично заболяване. Но не е потвърдено, още по малко пък левкимия или както пишат по други сайтове - последен стадий на раково заболяване. Няма такова нещо. ..А.ХТЕ СЕ ! АМА ЯКАТА !

18

позор

преди 6 години

Колегите на убийци излизат на протест, за да защитят убийците! *** в бели престилки! То да е само този ***, с мед да ги намажеш, ама за колко още не знаем, защото много малко са хората като съпругата на жертават на убийците в бели престилки, която е стигнала до министъра. И вчера е починала жена но 67 години, отпратена от "Пирогов". *** и убийци в бели престилки!