38

гп

преди 6 години

Никога не съм харесвала Мария, заради видимата арогантност и т.н по интервюта, но мога да кажа, че в сравнение с това същество Мегз, е просто ангелче. Няма такава противна жена ли е, какво е с мелачка вместо уста. Мария е права във всяко отношение, а шефа и Мегз са едни насилници, които мога да кажа със сигурност, че в училище са били местния насилник и грубиян - комплексар и местната знаете какво

37

АНОНИМЕН

преди 6 години

СВАЛЕТЕ ТАЗИ ТЪПОТИЯ ОТ ЕФИР.....

36

вили

преди 6 години

Този *** Антон Стефанов защо е там? Реве, припада, гледа като уплашен хамстер. Какъв се явява този?

35

Анонимен

преди 6 години

Готвача всъщност се постара да гладуват. Вместо докато имаше продукти да предвиди кризата (знаеше се, че мисията е провалена) и да разпредели разумно продуктите, той да се намира на работа въртеше по 10 манджи на ден, тия от скука изядоха всичко и да не им се сърди и сега гладуват :)) А тия двете героини са дъно голямо. Най-смешна е певачката с претенции да бъде дама - точно в "диалозите" й пролича колко е далеч от дама

34

Анонимен

преди 6 години

Добре са ги подбрали този път-много тъпотия и гнус,гадни кат зелени марсоли.Липсват само Найден,Пеньо,Митьо Пищова че да им направят живота на компот!

33

Анонимен

преди 6 години

Това т.нар.шоу трябва да се казва по следния начин:"От *** по-***. " Не е хубаво човек да е глупав, но когато е хем глупав, хем *** става страшно.

32

Анонимен

преди 6 години

Мегз звуче като мекс или имаме звуково имитиране на известната марка MEXX.

31

Lina

преди 6 години

Това официално е най - неорганизираният отбор звИзди, попадал в къщата . Ще си карат на боб и леща и това е. Жените ясно, обаче и до този момент не виждам мъже в къщата. Най - отявлени представители на липсата са готвача от "Балкантурист" и един дебел човечец с мазна косица, който само седи - той и тонито стефанов могат спокойно да изпълняват ролята на мебелировка. Къде са мъжете?

30

Чичка

преди 6 години

Обратното на VIP Брадър кога почва? Тия са толкова VIP колкото и всяка свинка първескинка.

29

Анонимен

преди 6 години

Спор в стил " детската градина". А Мегз беше права да използва привилегията си, така или иначе всички я мразят, поне да си свърши работа момичето.

28

До Охлюв

преди 6 години

Те хората не занимават никой,който иска да не чете,да не гледа и толкоз.

27

Анонимен

преди 6 години

баси по нова каквото и предаване да има все пускат откъси от тая простотия

26

ОХЛЮВ

преди 6 години

Престанете да ни занимавате с тия простакеси

25

Варна

преди 6 години

Тая Мегз ,откъде поддържа такъв стандарт ,не знам ,ходила съм в магазина й в центъра на Варна,всичките дрехи са адски изкуствени и гадни материи.Парцали по 40 лв ,максимум,а реалната им цена е 3.20 лв сигурно.По-големи *** от нейните не съм виждала скоро.

24

Анонимен

преди 6 години

Из повечето формати на това предаване в чужбина този "шеф Петров" отдавна някой щеше да го е направил на мусака.

23

До Роки

преди 6 години

Ама те всички го гледат,ама не си признават,щото видиш ли са много над простотията

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен8, а силиконовият гном кво има ? Всички знаем, че силиконките гонят кинти, може да не и дават пара на ръка, *** получават отплата за услугите. Семейство, морал ... на кво различно ще си научат децата.. 3/4-та дето ги вкарват в подобни "риалити" са *** безподобна.

21

Я па я

преди 6 години

БОли МЕГЗъ.

20

Роки

преди 6 години

До До Роки 16Ще си гледам не е нужно някой да ми казва как да се уважавам и какво да гледам.. всеки си има избор. Като не гледа предаването защо чете статията и коментира?

19

До анонимен 16

преди 6 години

Не 17,моя грешка