202

Рускиня

преди 6 години

Аз пък задам друг въпрос към сина на починалота. Изучил в РБ след което бил камшика като оставил близките си тук. И още има наглостта да дава акъл по телефона. Да се останал в РБ и да работил тук.

201

Дидо

преди 6 години

Дойде време лекарите да бъдат на изпити на няколко години и неспособните - аут!

200

Обобщение

преди 6 години

Затъпяването и арогантността се увеличиха в геометрична прогресия. А отделно търгашите са като маймунски клон на хората.

199

Защо, защо?

преди 6 години

Защо лекарите ни нямат и поне малко респект към колега и не се вслушат??? Нали всички работят в името на здравето на пациента и те самите ще бъдат пациенти?? Защо се държат ненормално??

198

Я

преди 6 години

Няма нужда от дежурен невролог - септичният шок НЕ е неврологична диагноза, пълни глупости говорят. ВСЕКИ един лекар, и дори медицинска сестра ТРЯБВА да могат да разпознават това състояние, което е СПЕШНО. Не само НЕ са лекари, но не са и Хора. Дежурните "лекари" в Пирогов - ВЪН от това Лечебно заведение. Задължително е и съдебно производство по случая.

197

ВАЖНОТО Е ТУК ДА

преди 6 години

СЕГА Е ВАЖНО ДА СЛУЧИШ НА ЛЕКАР, НЕЗАВИСИМО В КОЙ ГРАД, СЕЛО ИЛИ БОЛНИЦА СЕ НАМИРАШ. АКО Е СЪВЕСТЕН ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТА И ЩЕ СЕ ОПРАВИШ ТИ САМИЯ ИЛИ ТВОИТЕ БЛИЗКИ, НО АКО СЛУЧИШ НА ТЪРГАШ, ДОРИ И ЕРУДИТ, СПЕЦИАЛИСТ ДА Е ЩЕ ТИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА, НЕ ДАЙ СИ МОЖЕ И ДА ТЕ ЗАГРОБИ САМО И САМО ЗА ЕДИНИЯ КЕЛЕПИР!!! ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ОСТАНАХА МАЛКО ХОРА СРЕД ЛЕКАРИТЕ

196

Анонимен

преди 6 години

Медицинската дейнст приключи,изврати се.Младите лекари станаха изключително комерсиално насочени до меркаптилност.Ще стане,като в Европа-лекарите разчитат само на апаратурата.Работят по протокол.Нямат собствено мислене и не могат сами да вземат решение,каму ли да поемат отговорнст.За да тръгнат нещата,трябва да се отдели бизнеса/сегашната медицина-печалбарството/ от истинската медицина.

195

До 126

преди 6 години

Не е вярно това! Две седмици участъковата лекарка ме набеждаваше за симулант, за да не ходя на училище и дори не ми преслуша гърдите. След тези две седмици, в които съм си ходила на училище с вирусна бронхопневмония ме приеха полуумряла с миокардит. Един месец ме лекуваха и останах с увреждане на сърцето, освен това ме блъскаха с пеницилин и оглушах. Познай дали тази от 4та поликлиника понесе някаква отговорност?

194

Има и други

преди 6 години

Недейте така всички под общ знаменател, хора! Четирима различни лекари са спасявали досега живота на членове на моето семейство- живота, не просто здравето! Един със спешна животоспасяваща операция, друг със спешна интервенция, трети с точна диагноза, един с бърза реакция при инцидент... Ръцете им бих целувала, докато са живи! И никой нищо не е поискал!

193

SILANCE

преди 6 години

До SILANCE Та,след три дни и това чудо ще мине,защото бодрата смяна е по местата си във всички области на пост ?- ЦоЦиалисзмо- комунистическия живот. Преди бяха на всеки километър,т. е. с животокрепящо разреждане. Сега се връщат от чужбина,долазили до диплома,която не им върши работа там. Но тук джурналята крякат,че се върнали работещите... М-м-, какво ли се задава?

192

SILANCE

преди 6 години

До АнонименСъгласна съм! Системата за гласуване е блокирана и с право - 25 гласа одобрение /без моя/ и нито един неодобрение. Ха-ха-ха! Стъкмистанчовски джурналя ...

191

SILANCE

преди 6 години

До АнонименИскам да се присъединя,но са блокирали гласуването. И с право! Нали преди години и теА в парламента си гласуваха да си размахват титлите,въпреки че нямат право на тях,ако 5 години не са практикуварли. А доста от тях направо са станали чиновници ...

190

SILANCE

преди 6 години

До Комунистът ... смяна.

189

SILANCE

преди 6 години

До Комунистът Сталинчо също не е отварял границите - стоиш в клетката и се мъчиш да оцелееш. Ако ти дадат /не да ти платят,защото т. нар. партия правеше подавки, колкото ѝ се иска само/ нЕк'ви пари -добре,ако не - мълчиш,нали поне си жив ... Бодрата смяна на сталинчовите възпитаници не ходи по чужбина,защото както и да манкира работа,местата,на които се плаща добре,са запазени за тази смяна. Ама уморили нЕкого. Джурналята да мълчат или да мажат. След три дни и това чудо ще мине,защото бодрата

188

SILANCE

преди 6 години

До Това Тези,които скачаха по площадите,отдавна видяха кой яхна протестите, надеждите и стремежите им и избягаха. Да наречеш нещо с някакво име - например демокрация в територията е умъртвяването на всякаква надежда за конкуренция и съревнование кой е по-добър в дадена област - не го прави като името.

187

Анонимен

преди 6 години

изводът от всички коментари е един не ходете на доктор-щото после магистралите !! ще са ви виновни не докторите

186

SILANCE

преди 6 години

До до 22 от славянинДорогой товарищ, след 1944 г. си е все така,но границите бяха плътно затворени. Сега няма кой да свърши нещо наистина,защото можещите се махнаха и продължават да бягат! При ЦоЦиализмо-комунизЪма джурналята дрънчеха за партийни решения,а сега /за да не изпаднат от всички класации/ мажат и лъжат. Където и както могат,разбира се.Където не - "лъсват" нЕкои анатомични части ... А все по-малко може да се скрие, защото можещите и знаещите бягат от хрантутниците и покровителите им

185

SILANCE

преди 6 години

До АнонименИ какво,ако има? Камерата диагноза не поставя,а /дори и да се навие някой от читавите,но вске още неизбягали/ диагноза пост фактум не върши работа. Пък и който се подписва на ИЗ-то,той определя какво влиза в нея ...Не се отказахте от милЮционирските си представи за нещата!

184

Анонимен

преди 6 години

Лекарите не са господ -претрепали се по магистрали после ги закарали в болница били здрави ама умрели айде докторите виновни лекували се по интернет питали таз оназ съседка после стигнали до болница ама късно -умрели -айде докторите виновни .То като се задълбае някаква политическа криза и започват да изкарват кой умрел в болница-щото докторите да са виновни ама тези докторя са виновни по призвание тъй излиза само че политиците дет Ви крадат не са виновни

183

Пирожков

преди 6 години

Абе искате увеличение на заплатите, че даже и стачки обмисляте.... А колко хора уморихте или прецакахте само последните 3-4 дни. Морал и етика имате ли? Затвор за вас!