57

Юсеф абу Исса

преди 6 години

Може би някой не е забелязал , че Иран през миналата седмица направи опит с ракета "земя -земя" със сравнително обсег 1200км, а Турция с ракета с обсег 280 км.Всичко това обаче е собствено производство!!!Изобщо си мисля , че колкото и да не харесвам американците, явно наистина някой трябва да определя правилата, защото - Сев. Корея, Иран , Турция - светът отива към война!

56

Юсеф абу Исса

преди 6 години

Случва се най-логичното, след стотици години на противостояние , сега две съседни държави в топ 15 на световните икономики си сътрудничат.Прибавете добрите отношения на Русия с Иран , и това което не отразиха много в БГ и по света, че иранска военна делегация на най-високо ниво беше в Турция преди около 3 седмици с най-добри пожелания и намерения от двете страни(А турците не знам да мразят някой повече от персицийте) се формира съюз в противовес на САЩ!Това е!

55

Жиб.

преди 6 години

Те си ги сверяват още за България,Европа,ДПС и Македония! "Ти на мене аз на тебе"- това е изпитания комунисрически принцип и няма да се учудя,ако Ердоган се окаже долнопробен социалист!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен68тихо, да не те чуе, че ще стане от австралийски професор - академик

53

Анонимен

преди 6 години

Гурбетчииийката е самият мууудиратор момци ако ме разбирате !!!!!!

52

Някой

преди 6 години

Тез Диктатори много се обичат и двамата унищожават народа си и грам не им пука .Самоче няма да стигнат до никаде единствено може да направят някоя воина.

51

Анонимен

преди 6 години

Путинчо май е решил да пристане на чепатият Ердоган.

50

OMG WTF

преди 6 години

Тия двамцата ще малко и по дупките ще започнат да си бъркат...

49

пенко

преди 6 години

Дали ,след ..Швабия и Саждите ще бъдат "отстранени " от ИНДЖИРЛИК ?! Дали , светът върви към ликвидация на -СВЕТОВНОТО ГОСПОДСТВО НА ДОЛАРА ?! Какво ще се случи с евреите след краха на "господството" на САЩ ?!! Парите - РЕЛИГИЯ ли са в обществото на господари , слуги и роби / за благозвучие наречено" демокрация "/ ??? Световен КУРИОЗ : Децата на ОБРАНИТЕ защитават ОБРАНОТО ОТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ в полза на ДЕЦАТА НА ОБИРДЖИИТЕ !!!!!

48

Дарвин философ

преди 6 години

Пилотита го убиха някви диваци в Сирия.А пилотите на границата имаха карт бланш да стрелят по военни самолети след свалянето на турски рамолет преди няколко години от Сирийска страна.

47

История даге

преди 6 години

И двата народа имат славно минало и светло бъдеще.

46

Анонимен

преди 6 години

Бах тия часовници.

45

фортекс

преди 6 години

Пилота ,който свали руския военен самолет е член на ФЕТО предаден е на съда.Русия и Турция имат право на икономическо развитие заедно.

44

Сотир

преди 6 години

Гледам доста хора са против диалога,надъхани от филми и игри.Реалността е такава ,че без диалог става мазало.Примерите са пресни....

43

Анонимен

преди 6 години

"Сравняваш корупцията с убийстватса и геноцида ли? Браво!"Какъв геноцид бе...Утре други ден ако не дайсе Боже ромите ви да се въоражат и да ви искат автономия...аз ще ви видя!

42

Анонимен

преди 6 години

"Путин бърка с турците. Те ще го предадат веднага щом могат. Да бъде в съюз с турци не пожелавам и на най-злия си враг."И го казваш от Република Корупция? :-) :-) :-)

41

Анонимен

преди 6 години

Путин бърка с турците. Те ще го предадат веднага щом могат. Да бъде в съюз с турци не пожелавам и на най-злия си враг.

40

вечна дружба

преди 6 години

До Анонименей тоз Кзсанбела, нацвъка го из всички форуми. не се ядосвай де, Волен ще се върне до седмица-две.

39

Анонимен

преди 6 години

Турците вече били завладяли "едно парче"/?!/Целата ви държава в л.на те се кефят, че завладели едно парче чужда земя насилствено. Избиха милиони арменци и българи и гърци. Всички дружно ги мразят, сега правят геноцид с кюрдите. И пак много доволни от живота.Бог забавя, но не забравя.

38

Анонимен

преди 6 години

и все пак това е добре ...