17

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да се отнема имущество то 80 процента от имуществото на българските управници и свързаните с тях трябва да се отнеме и да се разпродаде абсолютно всички фирми в замеделието и хотилиерството с капитал над 1 милион са на депотати магистрати и такива но ГАРВАН ГАРВАНА око не вади и в България нищо няма да се получи.

16

Анонимен

преди 6 години

Грозна и алчна. За съжаление ще разделят парите и всеки по пътя си. Присъди в България се издават само на нещастници за замазване очите на общестното.

15

***

преди 6 години

До Анонимен 13ЕС има полза от слаба България,силата те я пазят за себе си!По отношение на изт.Европа ЕС провежда чист неоколониализъм!

14

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна язва за обществото!

13

Овчарче

преди 6 години

Колко вълци като тази лелка пазят агнетата в България?

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тази в затвора ли е и ако не е защо не е в затвора ?

11

Анонимен

преди 6 години

Тази взела само 150 хилки, облажила се. А Суджука и неговите слуги гепиха милиарди и продължават. Тях кой ще накаже, никой! Дребните риби, някои от тех изгарят, но по Високите етажи е тишина. Крадат и изнасят. След ограбването на енергетиката посегнаха на военната промишленост. България се срива икономически и въпреки, че сме в ЕС, кой от Брюксел ще им потърси сметка? Най-бедни и изчезващи сме заради тази ужасяваща корупция която е прояла България като проказа.И все още лица които хвалят Суджука

10

Нека

преди 6 години

Да ги изловят всичките като нея, и да им налепят снимките по площадите, та да ги плюе всеки, който мине !

9

Анонимен

преди 6 години

Ашкоулсун бе булка.

8

loyko

преди 6 години

Davaneto na otvod si e chisto prekasvane na razplitane na dalaverite na vsichki sadij.Kak shte e sadiat kolegite i,ami nali shte kaze i tia istinata za tiah.\zatova prashtai v sasednija grad kadeto ne se znajat koi kakvi dalaveri e vartial i te taka....

7

Драгалевски Ман Гел

преди 6 години

С всеки изминат ден обществото ни ще изпитва все по-голяма нужда от професионални снайперисти.Иначе затъване и оправия няма.Айдуците,облечени във власт са наясно,че най-много може да се краде и безчинства безнаказано,когато съдиите са корумпирани и за това ги подхранват.

6

Анонимен

преди 6 години

Такава самоинициатива на прокуратурата е немислима в столицата. Ако я осъдят, ще имам още една причина да се разкарам оттук. Успех!

5

Анонимен

преди 6 години

Такива трябва да бъдат разстреквани TO4NO TAKA

4

Тъпи

преди 6 години

Не е единствената ,съседката в блока за 4 години придобила 4 тристайни апартаменти ,къща която се строи в Бистрица и ново BMV 5 цаТя работи в Софийски градски съд и е дошла от Велико Търново и се фукала в шоуто на Слави че в бъдеще ще стане и депутат и министър .Къде са НАП ?

3

Анонимен

преди 6 години

Такива трябва да бъдат разстреквани. Заради тях сме бедни, гладни и жалки.

2

Анонимен

преди 6 години

Ама тука е така - във Варна управлява трибуквената мафия, подчинения и кмет и свързаните с тях ... строй. Тва съд, полюция, всичко им е подчинено. Затова Варна умира - няма промишленост, търговията запада, обществените поръчки отиват в ... строи-те. Заплатите са като в Дряново. Б.Б. не смее да дойде във Варна, щото ***. са му забранили. И това премиер...

1

Иван

преди 6 години

Внимателно вижте какви хора ни съдят и оправдават. Срам, позор и гавра със всички ценности. Справедливост няма. Освен Терминал2 какво друго остана на обикновения човек, който разчита на справедливостта на съда.