79

Анонимен

преди 6 години

И как е успяла да го запише ? Може би е отишла в кабинета му точно с тази цел .

78

Mari

преди 6 години

Знаете ли мили момичета, като ви наблюдавам как се държите придизвикателно, и какво невъзпитание, и как предизвиквате определени ситуации, малко се съмнявам за това , в което обвиняваш Директора.....я се прибери лигавщините, и бъди сериозна в училище.....

77

"порядъчни"

преди 6 години

Цялата статия е написана пристрастно против момичето. Журналята я определят като палава , директора чист като сълзица..опетнен учител -просветител. Айде да не се залъгваме -знаем ги добре тези интелигенти похотливи чичковци ,старци дето като минат 40 годиннии и почва да ги сърби и за да не увисне флейтата залитват по млади момиченца. Иначе 40 години са порядъчни ;) няма спор.

76

Кон

преди 6 години

Следователно става дума за изнудване, в което участва и прокуратурата. Има значение, дали момичето му е предложило услуги, или е било принудено. Второто е изключено.

75

Анонимен

преди 6 години

До 73 - на 13 години, всички си мислят за секс, по един или друг начин. Не казвам, че им е фикс идея, но ако на тази възраст е просто нормално.

74

Анонимен

преди 6 години

"Девойката била усмихната, гримирана и ведра."Типични черти, на скорошни жертви на педофилия ...

73

Еден од бразелеа

преди 6 години

Бял човек трябва в затворо! Сано бразелцете могад да са чокчок под 14! А таси швиедга штоон не е родела о6те фече е стара

72

Невъзможно

преди 6 години

Би ли се извиниба прокуратурата, ако в съда се докаже, че е монтаж. Защото г-жа Арнаудова хвърли недоказано твърдение към цяла България. На директора му трябва добър адвокат и специалист по монтажи на подобни записи. Ако е невинен, длъжен е да го направи. Второ, ако се докаже невинноста му, ученичката, мигом да изхвърчи от училището. Невъзможно е интелегентен бял човек да падне толкова ниско с една мургавелка.

71

MAD

преди 6 години

ПРЕДИ ГОДИНИ И БОЙКО БОРИСОВ ИМАШЕ БЛУДСТВО С НЕ ПЪЛНОЛЕТНА, АМА СТАНА ПРЕМИЕР БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ_АНИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА

70

Shopp™

преди 6 години

Така се пада на всеки глу пак, който се занимаа със *** Аз тва не моа го гледам, та ше оставам насаме с нея и ше я пипам. Маарш бее! На един шут разстояние от мене!

69

Анонимен

преди 6 години

Ще видим какво е заснела. Нещо го усуква.

68

Анонимен

преди 6 години

Ако ще, като магистрална фея да се облече и държи, това е дете на 14г., а чичака (тоз хубава човек), иска да това дете да му свири на флейтата и това го има на запис. Ако някой мисли по различен начин, то той има проблеми с това, кое е добро и кое не. А ако бъде осъден, би следвало и подкрепящите го така безрезервно колежки да си подадат оставката.

67

Анонимен

преди 6 години

Интересно,защо скромните момичета не попадат в кабинета на директора,в подобна ситуация?

66

Анонимен

преди 6 години

До шведка еЯвно,палавницата иска да бъде назначен удобен за нея директор,който да "помогне",тя да стане отличничка.Можем да допуснем,че го е предизвикала и е заснела само компроментиращите го кадри.

65

Анонимен

преди 6 години

Щом има видео,значи и директорът е виновен,но истина е и това,че много момичета започват да"мечтаят "за секс от 13 годишни,да се гримират и обличт-събличат,предизвикателно,като постват "голи снимки" във "Фейсбук".Да се държат провокативно и прекалено освободено,да правят секс дори,за пари и подаръци...което е най-ужасното,а да нямат никакъв родителски контрол.

64

Анонимен

преди 6 години

Шведски драми некви.

63

Докато четях,

преди 6 години

се сетих за още 2 подобни случая;1.Миналата година четох същият случай в училище в Дългопол( мисля), Варненско: ученички ( шведи)в 6-7 клас се оплакват, че учител ги "задиря";съпругата на учителя е ДИРЕКТОРКА на училището!Не зная как завърши,но междувременно писаха,че не учели,пишел им двойки и те решили "да му отмъстят'!? 2.Преди 5-6 години. гледах стар филм(САЩ) как шефка на фирма иска да свали свой служител и тъй като той отказва,вика го в кабинета, РАЗКЪСВА си дрехите и започва да крещи, че

62

Смели Мин Джа

преди 6 години

Ши иска да и дава пара му.Щоту тя,знаи че има права,и булгарите ши плащат.И чиждинцити ши помагат...иначи са,судим бхк знайат.

61

Анонимен

преди 6 години

НЯКВА ***, НЯКЪВ ФЕОДАЛ - НИКАКВО СЪЧУСТВИЕ!

60

Анонимен

преди 6 години

Патладжанени лакърдии.