7

SEIRDJIA

преди 6 години

SAMO DARVO ZA LEKARITE BOI BOI MNOGO BOI ,SEGA GI SAKRATILI CHOVEKA SI OTIDE,LEKA MU PRAST,NO AKO SUDJUKA VDIGNE KRAVNO SHTE MU RAZSTRIAT MAZOLA

6

Men

преди 6 години

Спешна помощ уби и дядо ми и баща ми. Дядо ми не дочака линейка, която дойде на 3ия час - беше на 67 години. Баща ми пък се оказа, че е станал рязко и за това му е станало лошо. Почина един ден по-късно, чакайки 2-ри лекар от спешна помощ - беше на 48. Лекарите е нужно да са на първо място хора - не са.

5

анонимен

преди 6 години

Повечето от лекърите в България мислят само за пари за подараци те на това разчитат някой да им донесе например нещо за ядене и те като го получат подаръка се правят на много внимателни любезни итн Това са нашите лекъри в България само за взимане мислят

4

Циник

преди 6 години

Свършили са си работата - докато са го подритвали като сви нски джолан помежду си!Човекът е берял душа....и цели 2 часа СПЕШНАТА ПОМОЩ вероятно е обикаляла ромските махали да спасява съгражданите ни от алкохолно натравяне...щот при тях бият...а българите тихо, и кротко м р а т!

3

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха направили всичко човека щеше да е жив! Да го вкарат в реанимационна зала в която няма нищо и после да търчат да докарват апаратура? Алооо секундата е важна при такава ситуация а вие губите минути за докарване на апаратурата! Работил съм в спешен екип 40 години и тези ги разправяйте на шапката ми тя ще ви повярва! Така ако работехме и по времето на гнилия тоталитаризъм един чавек нямаше да остане жив за 40 години!

2

Ешо

преди 6 години

Разкарвате труп... Как не ви е срам!?

1

Анонимен

преди 6 години

Спасиба !!!