11

Шараните са много

преди 6 години

Кметът бил направил 100 далавери и опропастил цял град. Няма проблем. Разграничаваме се и толкова. И Герб чист, и Тиквун девствен... и кмета богат. Същото е и със суджука, и с мутрата, която разстреля човек и хвърли отговорността на 6 годишно дете... и т.н.

10

Европеец

преди 6 години

Браво Цецо! Нека изхвърлим комунистите от Герб.

9

Цвък

преди 6 години

Всъщност сега се доуточни, че нашия човек не е виновен! Некакво 5 годишно дете е направило поразиите с урана във водата и непочистените от снега улици! Нашия човек е Ок!

8

Хаха

преди 6 години

Аман ,пак ли бе ?!?!?!?Поредния ..........

7

Анонимен

преди 6 години

Хасковският крадец не си е платил на Главния Суджук, частта от откраднатото и го пожертваха. Това е.

6

Анонимен

преди 6 години

А как ще се разграничите от всички л.на, които сътворихте и продължавате.

5

Категоричен

преди 6 години

"От местната организация на партията обвиниха градоначалника, че не се е справил с бездомните кучета,......."Смехория!Кажете си правичката: Намалял е СУДЖУКАаааааааа!

4

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Всички кметове на шайката СУДЖУЦИТЕ са доказани престъпници и КРАДЦИ на едро!!!! Трябва да влязат ДО ЕДИН в ЗАТВОРА, но ги закрила корумпираната съдебна система съставена от неграмотните ГЕЙБерастки КАЛИНКИ на Цецо Крадеца Шестапартаментников!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

3

Анонимен

преди 6 години

То и Цанко Чоков е от герб

2

гейчо

преди 6 години

ЗАЩОТО НЕ ВИ ЦЕЛУВА РЪКА ИЛИ ЗАДНИКНЕ ВИ ПЛАЩА ДА Е КМЕТИЛИ Е ЗАСЕГНАЛ С НЕЩО ВАШАТА ЛЮБОВНИЦАПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ КАТО ЗАПОЧНА ДА ВИ ПЛАЩА ГО ВЪРНАХТЕ НА ВЛАСТПОРОЖАНОВ СЪЩО МАХНАХТЕ ГО ПОСЛЕ ЧАК МИНИСТЕРСКИ ПОСТ МУ ДАДОХТЕ ГОЛЯМ ДВУЛИЧНИК СТЕ ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ

1

Анонимен

преди 6 години

Ама разбира се ...