16

Анонимен

преди 6 години

IDVAT DA NI CISTYAT TOALETNITE,NO SAS SINYA KARTA.

15

Нов Българин

преди 6 години

Жива да не бях.....

14

Българина

преди 6 години

Турски хотел вика на работа 100 феса имами и джихадисти, легално и официално

13

Един българин

преди 6 години

До: номер 6Бе ти недей да ми сравняваш България с Германия.Да ми сравняваш България с Германия е все едно да ми сравняваш Москвич с Мерцедес-Бенц. Приликата всъщност е само в първата буквичка - и при двете коли са еднакви.

12

R.I.P.

преди 6 години

Това само ще допринесе за окончателното загробване на България и на българската икономика въобще, доколкото все още я има!

11

Анонимен

преди 6 години

никой с акъла си от европа няма да се върне или да търси работа тук, затова и са тези промени, белкем някой северно кореец е решил да бяга, ще го приемем тука, веднага синя карта, че и гражданство ще му дадем

10

Анонимен

преди 6 години

таман нямахме индиици, нямахме достатъчно африканци! елате повече! и без това малко останаха заблудените българи, които остават в българия. и не се лъжете по рекламите на тв-то, никой не би се върнал тук за да работи.

9

Анонимен

преди 6 години

Робовладелците вместо да плащат на някой българин ще плащат на чужденци които ще работи малко и ще избяга в европа и нашите робовладелци пак ще бъдат с пръст в устата.

8

Чужденец

преди 6 години

Ако плащат нормални заплати, много български висококвалифицирани специалисти ще се приберат в България с опита си, който са придобили в западна Европа. Това, обаче няма как да стане, докато хора като оня зализания Домусчиев и крадеца Прокопиев се представят за "работодатели и индустриалци" в България.

7

До коментар 6

преди 6 години

Напълно си ПРАВ !!!!!Тично моето мнение !!!Поздрави от София

6

и те така

преди 6 години

Това е узаконяванена трафика на хора към ЕС от държавите извън Европа. Поемат го българските "бизнесмени" ...законно.

5

Анонимен

преди 6 години

" Синя карта да могат да получават всякаква категория висококвалифицирани специалисти."===============================Ама как да не! Ние се водим от Шенгенския опит, а най-вече от опита на Фрау Геносе Меркел! Тя за две седмици напълни Германия до козирката със всякакви категории 'високо-квалифицирани' специалисти - юристи, неврохирурзи, офталмолози, ендодонтисти, и тук-таме по някой ядрен физик и астронавт! Синя карта на всеки, който има сини венци и изповядва "религията" на мира и любовта!

4

sofeto

преди 6 години

Както нашенци подбиват цената на работният труд в Западна Европа така и у нас ще става!

3

Българина

преди 6 години

Значи за да не риват работодателите тук че заплатите били високи сега ще внесат маймуни за да изгонят още българи. Едно условия да сложат да не са мюсюлмани!

2

Анонимен

преди 6 години

Да очакваме еритрейски ИТ специалисти и хирурзи от Сирия?

1

транзит

преди 6 години

Тези "промени" в Правилника за прилагане на Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност,предоставят ЕДИНСТВЕНО на "работниците" извън ЕС да преминават по-лесно през България към Западна Европа.Гумени глави са българските робовладелци и тези в парламента.