9

Теодора

преди 6 години

Хора обединете се, браво че половината сума е събрана, а лекарите да започват с операцията, и останалите средства ще се съберат. Няма ли малко милост и съвест в тая държава, като прочетох статията без да се замислям преведох парички колкото мога, от сърце. Вярно, че на никой не му е лесно. Но всеки би могъл да отдели, не са много паричките. Грехота е този младеж да работи в това състояние. Ще покажа статията на синовете ми. Няма нищо по важно от здравето. Времето е ценно. Господ да пази Никифор.

8

Ючев

преди 6 години

Стига бе, хора! Допълнителна информация и не знам си какво?! Преведох 20 лв без да се замисля! Ако не Бог, аз ще накажа тези които, ако, са се възползвали от болното момче!!! Бог да го пази!

7

Деян Рашков

преди 6 години

Дарих, колкото мога.Няма какво да се коментира повече. Дано момчето да се оправи.

6

Насо

преди 6 години

Господа депутати, дайте малко пари от заплатите си, даже препоръчвам да дарите половината си, не само този месец, всеки месец, помагайте като имате, ние също ще се постараем, но моля вас имащите да дадете на момчето, нямащо. Помогнете му докрай, защото наполовина помощ не е помощ

5

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ МУ ВНЕСА 5 ЛЕВА НО ВЪПРОСА МИ Е АКО ОТИДА В КЛОН НА РАЙФАТА ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ЛИ ТАКСА ЗА ВНОСКАТА ПО СМЕТКАТА МУ!

4

Анонимен

преди 6 години

До ДС КОЯ Е ТАЯ БАНКА С 1.20 ЗА ПРЕВОД! МОЯТА МЕ СКУБЕ С 2.50ЛВ КАТО ПРАВЯ ПРЕВОД!

3

Анонимен

преди 6 години

А родителите на момчето къде са? Починали от естествена смърт, от същата болест или нещо друго? Майката да не се окаже наркоманка/пиянде/пушач, която да е докарала това на детето си? Жени, мислете за неродените си деца, живейте здравословно! Надявам се да се съберат навреме средствата за момчето и му пожелавам бързо оздравяване, 6 хиляди не са много пари, ако се включат достатъчно хора.

2

Анонимен

преди 6 години

Малко информация - програмата за заетост, по която момчето работи, е за хора с увреждания, а длъжностите, които се заемат, често не съвпадат с реалната възможност за извършването на посочения труд и ако телковото решение е истинско, както в случая, Никифор не се е хванал от хубаво и трябва да разчита, че работодателят ще го щади и ще прояви човещина и разбиране. С 56% той въобще не трябва в случая да работи, а само да се лекува, докато млади здрави индивиди точат социални помощи.

1

Е

преди 6 години

момче, сбъркал си етноса. Да не беше българин, досега щяха разни НПО-та, или държавата да са ти превели парите!