51

dodo

преди 6 години

До tyПХПХАХАХАХАХАХАХААХАХХАХА..НАПРАЙ МИ ДЕНЯ С КОМЕНТАР, РАЗВИНТИ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ

50

Рок енд рол

преди 6 години

Ок, извинявам се ако някой се е почувствал засегнат. Всеки има право на мнение. Аз така виждам нещата - може и да не съм прав.

49

Рок енд рол

преди 6 години

Последен пример, извън бокса, за разликата между "разбирачи" и спортисти. Всички разбираме и коментираме волейбол. Един елитен спортист забива от височина 3,50-3,60 метра! Разбирачите дали могат? Лека нощ.

48

Рок енд рол

преди 6 години

Самият факт, че хора по на 35-40-45 години боксират на Професионално!!! ниво, срещу елитни боксьори, няма как да бъде обяснен какво означава на хора, които на състезание между отборите в училище са били само публика. Най-вероятно голямата мечта на тези хора тогава е била да ги вземат в мажоретния отбор поне.

47

Рок енд рол

преди 6 години

Сега разбирам, защо един много известен треньор, който направи България световна сила в един от бойните спортове, такива "тарикати" ги гонеше от залата (трениращи или наблюдаващи) само защото са се усмихнали по време на тренировка. Защото този доказан професионалист още тогава е разбирал, че с "разбирачи на маса" работа се не върши, а само с мотивирани и сериозни хора.

46

Рок енд рол

преди 6 години

Самюел Питър, който загуби от Кубрат, беше бивш световен шампион и в мача му с Владимир Кличко го просна 3 пъти на пода - той ли е слаб боксьор? Или Димитренко? Или Устинов?

45

Рок енд рол

преди 6 години

На 50 години Димитър Трампов участва на световното първенство по Киокушин в Япония (не за ветерани). Имаше победи, загуби с много спорно съдийско решение. Масутацу Ояма на 40 години трошеше по 30 керемиди и нямаше жив човек, който да посмее да му излезе насреща. Обаче!!! тука разни бираджии-разбирачи, дето не могат да направят 20 лицеви опори го дават големи разбирачи.

44

Рок енд рол

преди 6 години

"всички опоненти да са вече на възраст и да немогат да се защитават !"... Форман на 45 години щото "не може да се защитава" такъв тупаник отпра на световния шампион Мурър, че онзи до 10 не стана. Холмс, над 40 годишен, биеше на Холифийлд, тогава на 20 и няколко, такива контри от въжетата, че треньорът му се разкрещя да внимава какво прави. "Дъртият" Холифийлд стана петкратен световен шампион....

43

Рок енд рол

преди 6 години

Много работа има за психиатрите в тази държава, много!!!

42

iouuu

преди 6 години

a stiga s tazi zloba be hora.

41

Фенъ

преди 6 години

Пульо се беше изтъпанил на митинга на Атака на 3-ти Март и се кланяше на някакви руски гости. От там може да се съди колко му е акъла!

40

Анонимен

преди 6 години

имам способноста да гледам в бъдещето и то ми показва че кубрат пулев ще откаже джошуа в шестия или седми рунд поради лекарска забрана за джошуа след каскада от удари които няма да го нокаутират но ще получи обилен кръвоизлив и лекарят ще бъде принуден да спре двубоя

39

Xob

преди 6 години

Единствения начин е противника да е дълбоко заспал.

38

Анонимен

преди 6 години

Абе на ринга не знам, ама на маса, на 4 х 100 с шопска салата, направо ще го размаже.

37

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

на млеко с ориз ше го бие. спор да нема

36

Анонимен

преди 6 години

"Кобрата" можел да бие по един начин. "И Той е?" - отговор: В приказки.Видяхме го и срещу Кличко. Избълва изключително много глупости, но на ринга беше като пеленаче.

35

Ко?...Не!

преди 6 години

куврат първо трябва да му пусне *** (мутреската си) да го измори...и после да се пробва...но предварително да звънне на цар тиква да прати спартана, щото на всички е ясно какво ще стане....

34

Един

преди 6 години

Единствения шанс на о'Пулев да бие Джошуа е, ако и брат му излезе на ринга да му помага.

33

ty

преди 6 години

izvinete a nesto za gringo i sofka ima li

32

Анонимен

преди 6 години

кОбрат е абсолютен примитив. Той дори не може да пише. От блъскане в главата му е останала само размазана пихтия. Има само две мозъчни гънки - едната да пази равновение, а другата да си държи чашата по дискотеките.Типичен селски смотльо.