7

Българи Юнаци

преди 6 години

Таз световна мюслюманска общност през 1878 беше и против създаването на България, но ни има въпреки това ! Кюрдите страдат и умират от Султан Ердоган, Иран, Ирак, Сирия.

6

Американеца

преди 6 години

Мислете ве хора ... стига сте спорили , докато САЩ и Русия съществуват ще има война ....... и никога няма да спре ... Северна Корея-Атомна сила .. чушки .. всичко е Руско ... Американеца печели от войната ... така че няма да има край . Може би това ще е началото ..... ако сме късметлии можем и да доживеем и Ядрена война .. вие се карате за шепа *** .... мислете глобално ....

5

Боби

преди 6 години

До АнонименОк Правят Кюрдистан - Когато едно формирование дори и да е държавно няма излаз на море а е заобиколено от страни които са срещу неговото съществуване тогава какво ще стане с него?Четирите съседа спират всичко като трансфер освен лекарства и хум помощ. Какво ще стане с подобна "Държава". Не можеш нищо да изнесеш, Не може нищо да купиш. Хората ти не могат да излязат или влезнат на Гурбет. Зависиш от Хум помощ и контрабанда. Някаква перспектива за развитие?

4

Анонимен

преди 6 години

BOBI GOLA VODA SI KIURDISTAN SCHTE IMA SCTE VIODISCH

3

Боби

преди 6 години

Тази Псевдо държава няма да просъществува дълго.1. Север Турция спре ли транзита на стоки и хора и ...2. Сирия - няма да им оставят петролните поля а останалото са диви безплодни планини3. Иран - Със сигурност ако не мируват може и да редуцират броя на местните Кюрди - гадно а? но решава проблема4. Ирак - рано или късно ще излезе от сферата на САЩ и това ще стане заради петрола който Кюрдите искат да вземат в Северен Ирак.А и 4 страни ще удушат икономически Кюрдистан ако трябва.

2

ognyanz

преди 6 години

Няма да се получи лесно тази държава, много интереси се засягат, но рано или късно ще я има. Същото става и с Палестинската автономия, постепенно се утвърждава статутът и държава, колкото и на Израел да не му се иска това.

1

Анонимен

преди 6 години

враговете на турците са мои приятели