38

Анонимен

преди 6 години

Много им се иска на някои хора да се скараме с Албания, а българите в Сърбия и Македония да ги забравим.

37

Вери Сори

преди 6 години

Скоро и в България няма да има такова.

36

Shopp™

преди 6 години

Ако има българско малцинство там, то само трябва да се самоопредели като такова, а не някой отвън да дрънка глупости. Гледайте да си оправим малцинството в Цариброд и Босилеград и Струмица, а не да гоним някакви невъзможни химери.

35

А

преди 6 години

Румънци и унгарци направо заплашиха Украйна за нарушаване на правата на техните сънародници , а нашите *** попитаха Микола- дегенерата, преименувал се от Никола, на Микола и клекнаха. Сега Албания ни сервира същото неуважение. Нашите послучковци пак ще блеят за европейска интеграция и североатлантически ценности...Ние не се самоуважаваме като държава, искаме други да ни уважават.

34

Анонимен

преди 6 години

ФАЛШИВА НОВИНА!!!!Разбира се разпространена от МАКФАКС и нашите веднага юруш на маслините НЕ Е ИСТИНА ТОВА!

33

...

преди 6 години

До Дочо Гочев...онова нещо - за миене

32

Анонимен

преди 6 години

Н А Г Л Е Ц И !!!

31

Анонимен

преди 6 години

МОЖЕ ДА ПОЧАКАТ ДОСТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕВРОСЪЮЗА

30

Да

преди 6 години

Под *** в началото да се чете сeдepаcтите - американски ***.

29

Да

преди 6 години

А *** признаха Косово, не дадоха въздушен коридор на Русия, дори не дадоха коридор за внос на украински танкове и вертолети, закупени от македонската армия в борбата й срещу албанските терористи. После подкрепиха албанската платформа за Македония и американската пионка Заев. И накрая к** ... Така става като не се действа принципно и не се подкрепя православния свят, накрая всички ни го вкарват.

28

Анонимен

преди 6 години

В албания има българи от 1000 години. Точка

27

Анонимен

преди 6 години

Значи,са ги записали как македонци от времето на Енвер Ходжа привърженик на Сталин и по него време като в СССР са ги записвали македонци без питане независимо как там са попаднали-изселници,преселници,даже до Средна Азия където някак си се заселили,и по него време след 1936 год. годините на преследвания,никой след туй не е променил това презаписване,интересно толкова промени-куп промени направили,а това не променили,никой друг не посмял,всички след туй се ослушвали,инак на война ги пращат първи.

26

паспорт бг

преди 6 години

и Албания не ще в ЕС

25

анонимен

преди 6 години

бьлгария блокира приема на албания в ес и се приключва с този вьпрос албанияи турция не са демократични територии и нямат място в ес

24

да

преди 6 години

на който не му харесва в България, да си ходи в дупката Македония :))))

23

Анонимен

преди 6 години

Какви български малцинства бре, то българска държава няма.

22

да

преди 6 години

няма македонска нацияникога не е съществувала и за това е и към края си тая измислица

21

Анонимен

преди 6 години

Българите се страхуват да се идентифицират,като такива.Удбашката пропаганда в Албания е все още жива,както в Македония.Затова България трябва да засили контактите си с тях и да настоява пред недемократичното правителство на Албания,да спазва правата им.Европейското ни председателство е добър шанс това да стане.Никаква подкрепа за Албания,за европейско членство.

20

Анонимен

преди 6 години

Това означава,че докато българското правителство спи,сръбското,македонското и гръцкото упражняват натиск и пропаганда върху Албания,за заличаване на българското малцинство там.Въпреки указанията от Брюксел,че междудържавни спорове не бива да влияят на подкрепата за членство в ЕС,България трябва решително да откаже такава на Албания,защото и други страни го правят помежду си.Сэщо да използва председателството си на ЕС,за отстяване правата на българите в Албания.Да засили контактите си с тях.

19

панализатор

преди 6 години

Сърби , "македонци" ,Украинци и сега Албанци така ни го начукват а ние си мълчим.Тез от външно Министрество само спят. Кога са защитили един български гражданин НИКОГА. сЛАВЕНЦИ хЪРВАТИ И зАПАДНЯЦИ НИ ПРАВЕХА ЛУДИ ПО ГРАНИЦИТЕДържавата мълчеше и си затваряше учите.Миналата седмица бяха Украинците.Днес вече Албанците.Въобще на балканите няма балканска държава която да ни уважава МАЧКАТ НА ВСИЧКИ : СЪРБИ , АЛБАНЦИ , "МАКЕДОНЦИ" , ГЪРЦИ , РУМЪНЦИ И ТУРЦИа държавата спи нищо не прави