51

Анонимен

преди 6 години

Егати Чалгарията е тая псевдо държава, след акто Иво Христов Петков Й е началник на кабинета на Президента!!!! Познавам го лично, тъмночервена пискаща ************************

50

tet

преди 6 години

Н е моаа да повярвам че тоаа измести Яне Янев от неговото място! И не мога да повярвам че някои му е дал диплома по политология на тоаааа! Е те тия са за трепане! Той оня толко си може

49

БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

България е Държава в която всички Обществени Поръчки са Тайна , а всички Държавни Тайни се знаят .

48

Анонимен

преди 6 години

Президентството е като кол-център, на който сърварите са в КГБ!

47

комисионните

преди 6 години

Няма спор за изтребителите! Има спор кой ще гепи комисионните! Това е най-секретната част от шифрограмата.

46

без пардон

преди 6 години

КГБ най-сърдечно благодари на другаря Антон Тодоров за секретната шифрограма. КГБ от месеци се чуди и не може да заспи спокойно, каква ли ще е тази толкова секретна шифрограма? А сега, благодарение на ГЕРБ, разбрахме страхотната тайна!

45

от кога е тайна?

преди 6 години

От кога е тайна, на кого и какви комисионни, раздава корпорацията, производител на изтребителите Ф16?

44

досието

преди 6 години

"Пpезидентът Pocен Плевнелиев е пoлитик c мopaл нa безcpaмнa метpеca oт нaчaлoтo нa пpеxoдa". Тoгaвa вече мoже дa cе гoвopи зa някaквo cъoтветcтвие между изкaз и pеaлнocт. Убеден cъм, че кoгaтo зaтвopите пocледнaтa cтpaницa нa "Дocиетo нa Плевнелиев", ще oцените гopнaтa oценкa дopи кaтo щaдящa "Hещoтo", кoетo гoдини нapед ocквеpнявa въpxa нa публичнaтa влacт в Бългapия.

43

шайка

преди 6 години

"Бойко Борисов,Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел."И сега какво ... отиде да им помагаш в "говоренето за морал" и да ги измъкнеш от пороците и корупцията ли?!

42

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров си позволява да обижда и заплашва в телевизионен ефир, както и в народното събрание. Би трябвало да му се потърси сметка. Препоръчвам на всички да изгледат внимателно записите от всички негови " изяви ".

41

МНОГО приказки се

преди 6 години

изприказваха, а си има ЗАКОН: ИМА ли ИВО Христов достъп ( автоматичен след като стане шеф на кабинет) или НЯМА ДОСТЪП и не е подходящ( за момента).Ако е ВТОРОТО, защо Президентът не знае, а също и всички от Президентския кабинет.

40

Анонимен

преди 6 години

Под вола теле. Че президента ви е като трън в з.адника е ясно, но така няма да го извадите. Трябва всички институции да работят като едно цяло в името на България.

39

Рони

преди 6 години

Антон Тодоров-Шайката е бойното куче на ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 6 години

Антон, Антон - партийно копче за балтон! Момче за мръсни поръчки, което дори и своите не смеят да настъпят, за да не се развони!

37

Законът казва

преди 6 години

... по право достъп до всички нива на класифицирана информация за срока на заемане на длъжността им при спазване на принципа "необходимост да се знае", когато информацията е:...2. за народните представители при взето по установения ред решение на парламентарна комисия или на Народното събрание или когато комисия или Народното събрание заседават в закрито заседание;*Пита се в задачката, защо Антон Тодоров има достъп до такава информация и второ, защо разгласява съдържание

36

Анонимен

преди 6 години

Всяка храчка, насочена към президента, се лепи на лицето на Бойко! Цветанов, за бумеранг чувал ли си?

35

Ццц

преди 6 години

Антоне, Антоне... рядко *** си. У ще си понесеш последствията за това. Успех ***. И още си чакам автографчети на книжлето ти, посветено на *** и Цвъ Цвъ.

34

чудеса

преди 6 години

Да те нарекат шайко и да те приеме в партията Му какво е ,освен липса на достойнство.Но да ти викат под прозорците .урво и да го вземеш в коалицията Си, че и да му ходиш на сватбата....това не мога да определя.Но явно в политиката целта оправдава средствата.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Този *** разполага с тази информация от ФАЩингтонското посолство. Това е плазмо*дий, обикалящ от сутрин до вечер по телевизиите с листчета в ръка. Това е шпионин на чужда държава (ФАЩ) внедрен в герб за да не хойкат много-много.

32

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се чудя тоя ръпон откъде разполага с документи от различни канцеларии и ги разнася нонстоп по студията.Дори да има някакъв достъп, то не се отнася за всичко с гриф в държавата, стоящо в касите на структури далече от служебната му необходимост и кухата му лейка.